IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Şubat 2011, 13:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
FIFA11 Ultimate Team İçeriği Birçok Yeniliğe Sahip




EA SPORTS™ bugün, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi için indirilebilir oyun modu FIFA 11 Ultimate Team’e büyük yenilikler getirecek güncellemeyi duyurdu. Arkadaş Mücadelesi ve Arkadaş Tabloları gibi yeni özellikler ve 50’nin üzerinde yenilik içeren güncelleme 17 Şubat’tan itibaren sunulacak. FIFA serisi spor oyunları alanındaki liderliğini sürdürürken, bu da FIFA Ultimate Team için hazırlanan ilk büyük yenilik paketi olacak.

FIFA 11 Ultimate Team oynayan iki milyonun üzerinde oyuncuya sahip olduklarının altını çizen FIFA Baş Yapımcısı Kaz Makita, “Onların önerilerini dinlemeye ve oyun deneyimlerini geliştirmeye devam etmeye kararlıyız. Arkadaş Mücadelesi ve Arkadaş Tabloları özellikleri oyuncularımız tarafından talep edilen yeniliklerdi, böylece oyuncular FIFA 11 Ultimate Team oynarken arkadaşlarıyla daha rahat biçimde mücadele edebilecekler” diye konuştu.

FIFA 11 Ultimate Team, ücretsiz oynanan, takas ve takım kurma üzerine bir çokluoyuncu futbol oyunudur. Oyuncular diğer FIFA 11 Ultimate Team oyuncularıyla takas yaparak, oyuncu satarak, satın alarak veya kazanarak dünyanın en iyi futbolcularından oluşan bir takım kurmaya çalışmaktadır. Oyuncular hazırlamış oldukları takımları haftalık olarak güncellenen online ve tek kişilik turnuvalarda sahaya sürebilmektedir. FIFA 11 Ultimate Team oyuncuları [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden de oyunlarını diledikleri zaman takip edebilmekte ve yönlendirebilmektedir.

FIFA 11 Ultimate Team çıkalı daha üç ay olmasına rağmen haftalık güncellenen turnuvaları ve günlük promosyonları sayesinde düzenli biçimde büyümeye devam etmektedir. Oyunda şu ana kadar 65 milyon oyun oturumu oynanmış, 171 milyon takas gerçekleştirilmiş ve müzayede evinde 275 milyar para harcanmıştır. FIFA 11 Ultimate Team ücretsiz olarak** temin edilebilmekte ve PlayStation3 ve Xbox 360 üzerinden FIFA Soccer 11 ana menüsünden indirilebilmektedir.

Yeni güncellemede bulunan özelliklerden bazıları şunlardır:

Arkadaş Mücadelesi

* Arkadaş Mücadelesi sayesinde, arkadaşınız online olmasa bile arkadaşınızın takımına karşı yeteneklerinizi sınayabilirsiniz. Arkadaşınızın takımını bilgisayar kontrol edecek, sonuçlar kaydedilecek ve bağlandığı zaman arkadaşınıza iletilecektir. Artık oynamaya hazır olduğunuz anda kimin takımının daha iyi olduğunu kanıtlama şansına sahip olacaksınız. Oyuna bağlandığınızda kimin takımınıza karşı oynadığını ve kimin size mesaj bıraktığını görebilir, onları istediğiniz zaman rövanşa davet edebilirsiniz.

Arkadaş Tabloları

* Kişiselleştirilmiş tablolar sayesinde FIFA 11 Ultimate Team’deki durumunuzu arkadaşlarınızla karşılaştırabilirsiniz. Nasıl oynamayı tercih ederseniz edin, ister takasçı, ister usta bir takım kurucu, ister müzayede müdavimi olun, ilerleme durumunuzu veya kulübünüzün değerini arkadaşlarınızla kıyaslayabilirsiniz.

Güncellemede ayrıca FIFA camiasının geri bildirimleri dikkate alınarak yapılan 50’nin üzerinde değişiklik de bulunuyor. Bu değişikler arasında müzayedeleri takip etmeyi ve yenilemeyi kolaylaştıran müzayede güncellemeleri, online maçlarda pas yardımının kapatılması ve genel iyileştirmeler de bulunuyor. Tam liste için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresindeki News & Media kısmını ziyaret edebilirsiniz.

Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresini ziyaret edin.

Bölüm Sonu Canavarı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 05 Şubat 2011, 14:28   #2
Çevrimdışı
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: FIFA11 Ultimate Team İçeriği Birçok Yeniliğe Sahip




Fifa içerik açısından PES'in çok önünde ancak grafik olarak hala Konami 1 numara. Fifa devamlı gelişiyor ancak bir türlü PES ayarına gelemiyor.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
bircok, fifa11, içeriği, team, ultimate


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeniliğe Doğru Numune Aşk ve Sevgi Köşesi 0 13 Kasım 2013 15:33
Facebook yeniliğe doymuyor! CeSaRCripS Facebook Haberleri 0 13 Nisan 2013 08:14
FIFA Ultimate Team Para Basıyor! KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 02 Şubat 2012 21:09
YouTube yeniliğe doymuyor! Slipknot Ağ, Network ve Networking 0 12 Ağustos 2010 18:55
Tasavvuf Yeniliğe Karşı mıdır? YapraK İslamiyet 0 20 Mart 2009 01:48