IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Treyarch nasıl bir Call of Duty yapmak istiyor? (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/381153-treyarch-nasil-bir-call-duty-yapmak-istiyor.html)

For Answers 05 Şubat 2011 14:29

Treyarch nasıl bir Call of Duty yapmak istiyor?
 
Machinima.com sitesinin bir üyesi olan Hutch, Facebook üzerinden Call of Duty: Black Ops First Strike'da görevli Treyarch'ın oyun tasarım yönetmeni, David Vonderhaar ile Call of Duty serisinin geleceği üzerine konuşma fırsatı bulmuş. Hutch, David Vonderhaar'a yakın gelecekte veya daha uzak bir gelecekte geçecek bir Call of Duty oyunu yapmayı düşünüyor musunuz? sorusunu yöneltmiş.

Treyarch'dan David Vonderhaar, bu soruya olumlu cevap vererek; yakın gelecekte geçecek bir Call of Duty oyunu yapmak istediklerini belitti. Şu an resmi bir Call of Duty oyunu duyurmadıklarını söyleyen David Vonderhaar, kişisel olarak yakın geleceğin daha cazip geldiğinin altını çizdi. Bildiğimiz gibi Activision daha önceden “Call of Duty: Future Warfare,” “Advanced Warfare,” Secret Warfare,” ve “Space Warfare” isimlerini kayıt ettirmişti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Zaten Treyarch'ın yeni Call of Duty oyunu yapacağı sürpriz değil. Çünkü Black Ops satış rakamları Activision'ı oldukça memnun etmiş durumda.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net