IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Rusty Hearts: Angela ve Tude Karakterleri (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/399595-rusty-hearts-angela-ve-tude-karakterleri.html)

Kalemzede 08 Temmuz 2011 15:38

Rusty Hearts: Angela ve Tude Karakterleri
 
Perfect World Entertainment, Rusty Hearts ile uğraşırken bir yandan da oynanabilir karakterlerin profillerini detaylı bir şekilde oyunculara tanıtıyor.

Rusty Hearts oyununda bildiğiniz gibi kendi karakterinizi yaratmak yerine daha önceden hikayeleri, silahları ve özellikleri olan karakterleri yönetiyorsunuz. Perfect World Entertainment da bugün sizlere Angela ve Tude adındaki iki karakteri incelemiş, şöyle bir bakalım;

Angela; büyü kullanan, dev bir kılıcı olan bir karakter. Ayrıca bu kılıç doğru kullanıldığında bir orağa da dönüşüyor. Kendisi küfürlü konuşan, minik bir kasabada yetişmiş biri.

Tude; Angela'nın aksine büyüden ziyade kendi bilek kuvvetine güvenen bir karakter. Genç yaşlarda tek inandığı şey bir silaha güvenmek yerine kendi bileğine güvenmek olmuş, tabii bunun yanında dizi, ayağı ve düşmanlarının kemiklerini kırabilecek başka yerleri de.

Bölüm Sonu Canavarı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net