IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Çinli Çift 3 Çocuğunu Oyun Oynamak için Sattı (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/401581-cinli-cift-3-cocugunu-oyun-oynamak-icin-satti.html)

Kalemzede 25 Temmuz 2011 19:00

Çinli Çift 3 Çocuğunu Oyun Oynamak için Sattı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bazen oyunlarla ilgili öyle olaylar yaşanıyor ki bu kadar da olmaz diyoruz. Bu seferki olay Çin'de yaşandı. İnternet kafede online oyun oynamak isteyen Çinli bir çift paraları kalmayınca oyun oynamaya devam edebilmek için 3 çocuğunu sattı.


Her ikisi de 21 yaşın altında olan Li Lin ve Li Juan adlı Çinli çift kız bebek denilebilecek çocuklarını 500 dolara, diğer iki erkek çocuklarını ise 4600 dolar karşılığında sattı. Çiftin "Onları büyütmek istemiyoruz, onları sadece para karşılığı satmak istedik." diye kan donduran açıklamasından sonra yasaları ihlal ettiklerini bilmedikleri yönündeki insanları aptal yerine koymaya çalışan açıklamalarına ise ne desek bilemedik.


Bu çiftin oynadığı oyunlar veya oyunların türleri açıklanmamış, ama bunun aslında hiç bir önemi yok. Yine de Çin'de online oyunların resmen bir hastalığa dönüştüğü de çok iyi biliniyor. Zaten bir yıl önce de Çin Kültür Bakanlığı çocukların sanal eşyalar almasını yasaklayan bir karar almıştı.


Aslında bu çiftin çocuklarını satmasının nedeni oyunlar demek de pek doğru değiş, çünkü böylesine hastalıklı ruhlara sahip insanlar herhangi bir neden için bu tür şeyler yapabilirler.



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net