IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Diablo 3 Oyunu Çıkış Tarihi (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/406557-diablo-3-oyunu-cikis-tarihi.html)

DeviL 29 Ağustos 2011 22:18

Diablo 3 Oyunu Çıkış Tarihi
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Diablo 3 Çıkış Tarihi
Blizzard'ın patronu Mike Morhaime son yaptığı açıklamada "Diablo 3'ün yıl bitiminden önce piyasaya sürülebilmesi için canla başla çalışıyoruz. Ancak halen oyunun hayranlarına bu sene bitmeden çıkacak diyemeyiz. Zaman daralıyor ama biz de elimizden geleni yapıyoruz. Tabii ki yetiştirmek için oyunun bir yerlerinden kırpmayacağız. Amacımız olabilecek en güzel oyunu en kısa süre içerisinde Diablo hayranlarıyla buluşturmak." şeklinde konuştu.

Oyunun 2012 başlarında çıkması bekleniyor.İlerleyen günlerde çıkış tarihi netleştiği zaman kesin tarihi sizlerle paylaşacağız.

Diablo3 nasıl olacak!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Diablo 3 oyunun hikayesi ise şöyle;

Diablo 3’ün hikayesi ikinci oyundan 20 sene sonra geçiyor. Mephisto Diablo ve Baal yenilgiye uğratılmış ancak Santcuary adlı dünyanın yaşayanlarını hem cehennemin hem de cennetin güçlerinden koruyan Worldstone yok edilmiştir. Burning Hells ordusunun yarattığı katliamdan sağ kurtulan kahramanlar yaşadıkları zorluklar karşısında delirmiştir dolayısıyla kötülük tekrar baş gösterirse onu yok etme işi yeni nesil kahramanlara kalmıştır. Ve kötülük bir kez daha Tristram’da boy gösterir.

Oyunda onaylanan tek NPC karakteri Deckard Cain. Her iki oyunda da hem bilge hem de ukala bir akıl hocası olan Cain ve kızı bu ikiliye ek olarak zaman zaman görevlerde kahramanımızın yanında boy gösterecek bir karakter olacak. Oyunun resmi sitesindeki açıklamaya göre Cain kahramanımıza ilk iki oyunda gerçekleşen olaylar hakkında bilgi verecek.

kup{a}pazl 12 Eylül 2011 00:42

Cevap: Diablo 3 Oyunu Çıkış Tarihi
 
War Craft 'ı sollayacagına eminim. Diablo I ve Diablo II yi oynuyanlar bilirler sabırsızlıkla bekleniyor. :) Oyunn tarhi hakkında kısa bir not düşeyim. Türkiye'den toprak olarak kültürel olarak yer verilen ilk oyundur. Diablo II de Peri Bacalarında gezdiğiniz bölümler mevcut ve eski Osmanlı Devletinide andıran manzaralarla süslenmişti. Diablo III 'ün harika olacagından şüphem yok online oynayabilenler çok şanslı olacaklardır. Paylaşım için teşekkür ederim.

Oyunun çıkacak olan yeni sürümüyle ilgili de bir fragman paylaşsak yararına olur sanırım..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:37.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net