IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
21Beğeni(ler)

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mayıs 2015, 23:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Röportaj : dOubLe




-----------------------------------------------------------------------------------------------
Eski Forum yöneticilerimiz den Samet@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ile röportaj yaptık, Çok keyifli bir röportajdı verdiği samimi cevaplardan ötürü, IRCForumlari.Net Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Yer : Soyle.Net / #toplanti
------------------------------------------------------------------------------------------


<coders>
İyi akşamlar, dOubLe öncelikle röportaj teklifimi(zi) kabul ettiğin ve beni kırmadığın için teşekkür ederim.
<dOubLe> Merhaba iyi akşamlar, ben teşekkür ederim.
<coders> dOubLe, seni tanımayanlar için kendinden bizlere bahsedermisin?
<dOubLe> İsmim Samet, 27 yaşındayım. Kendime ait oto kiralama firmam var ve İstanbul'da ikamet ediyorum.
<coders> Kalıplaşmış klasik sorulardan başlayalım, IRC ile tanışman nasıl oldu
<dOubLe> İnternetle geçmişim 2000 yıllarıydı. Fakat IRC ile tanışmam 2002 yada 2003 tam olarak hatırlamıyorum. Bir kaç sunucuda bulunmuştum Zurna.Net vb. gibi daha sonra Hayta.Net, Geveze.Net, Bahane.Net gibi sunucularda yetkiliydim. Aslına bakarsak IRC Sunucuları ile çok fazla geçmişim yoktur. Genelde IRC ile ilgili forumlarda Admin, kurucu vb. olarak bulundum.
<dOubLe> 2005'de IRCForumları'nda başladım 3 yıl kadar durduktan sonra, Forumzurna yani Zurna.Net'in ilk forum sitesini o zamanlar Coşkun abi ile kurmuştuk. 1 yıl kadarda burada durduktan sonra internetin bana verebileceği tek şeyin eğlence olduğu kanaatine vardım ve komple yöneticilik işlerini bıraktım.
<dOubLe> IRCForumlarına ise yaklaşık 10 yıldır tanıdığım Sinan dostumun tekrar daveti üzerine girmeye başladım.
<coders> Sinan derken (@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])'dan bahsediyorsun galiba, Forum daki kullanıcılarımız belki bilmezler Ufak bir dip not düşelim buraya.
<coders> Evet o konuya değineceğiz. IRCForumları'nın eski emektarlarından birisin. Yönetim anlayışın zaman zaman sert olarak eleştirilsede, genel anlamda kurulduğundan bu yana unutulmayan adminlerden biri olarak gözüküyorsun.
<dOubLe> Evet NucLeaR. Kendisi aynı zamanda memleketlim olur. Ben IRCForumları'nda sırasıyla Özel Kullanıcı, Moderatör, S. Moderatör ve Admin olarak tüm görevlerde buluarak yükseldim. Bizim Adminlik yaptığımız zamanda Özel Kullanıcıların çoğunluğu Moderatör adaylarından oluşurdu.
<dOubLe> Sert olmak konusuna ise karşıyım. Burada insanlar sadece kelimelerle kendini gösterebilir ve Smiley kullanmaya karşı biraz antipatim var. Ancak kelimelerlede insanları yargılamamak lazım.
<dOubLe> Yöneticilik anlayışım biraz farklıdır bunu kabul ediyorum. Yıllardır ticaretle uğraşıyorum ve bildiğim tek şey altındaki yetkililere hükmedemez isen, onlara verdiğin işi kendin takip etmek zorunda kalırsın. Bu duruma düşmek istemediğim içindir böyle olması. Bunun en büyük yolu ciddiyetten geçer.
<coders> Yöneticilik bunu gerektirir, Şahsen bu durumu bende iyi biliyorum samet yöneticilik bambaşka birşey, IRCForumlari'ni şuanda nasıl buluyorsun?
<dOubLe> Ara verdiğim dönem içerisinde neler olup bittiğine tam olarak vakıf değilim fakat IRCForumlari hic bir zaman bitmez ve kanda kaybetmez. IRC Var olduğu sürece burası ayakta kalacaktır.
<dOubLe> Sinan bu işi fazlasıyla iyi biliyor. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu kişiler birliği beraberliği ve düzeni sağlayacak kapasitede Adminlerdir.
<coders> Forum Yöneticilerimiz Turkiye'nin en iyi isimleri, onlara da selamlarımız olsun buradan, Samet IRCForumlar'ina gördüğüm ve bildiğim kadarı ile Çok emeğin var bu aşikar, Fakat IRC'de zamanın da yöneticilik yaptiğin sunuculardan, Sende en büyük yeri olan, 'İşte Burası benim Ailem' dediğin yer neresiydi?
<dOubLe> Tartışılmaz Hayta.Net. Buradan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ye selamlarımı iletiyorum. En iyi sunucu sahipleri arasında ilk 5'tedir benim için. Uzunca bir dönem orada durdum 3 yıla yakın sanırım. O zamanlar herşey çok masumdu. Ama artık o kadar masumiyet kalmadı.
<dOubLe> Yönetici olarak olmasamda mIRCTurk benim en sevdiğim sunucudur. AlwaysGood yani Altuğ çok emek vermişti zamanında oraya. Kendisi çok yakın dostumdur. Oda bu işlerden uzaklaşıp tamamiyle ticaret hayatına atıldı.
<dOubLe> Bak aklıma geldi IRCWorld.Net diye bi yer açmıştık birde o zamanlar 100 user ortalama oluyordu. Eski adminlerden Jin ile. Oradada uzunca bir süre durmuştuk. ************* diye bi forum açmıştık sonra @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile SinemaForum.Net işine girmiştik.
<dOubLe> Hafızayı biraz yoklayınca aklıma geliyor, kusura bakmayın uzun zaman olduğu için anımsayamıyorum.
<coders> Cevabın en basında, İlk 5(beş) dedin samet, dOubLe'ın gönlünde ki Türkiye'nin En iyi sunucu sahiplerinin İlk 5'ini IRCForumlar'i kullanıcıları şuanda merak ediyordur. dOubLe'ın gönlünde ki Türkiye'nin En iyi sunucu sahipleri kimlerdir.
<dOubLe> Sunucu olarak tartışılmaz Hayta.Net dedim sahipleri arasında FiRaRi'yi ilk 5'de gösterdim. Benim için en iyi sunucu sahipleri @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve şuan IRC baronu olarak gördüğüm her ne kadar tanımasamda @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'dir. ReiS ticaret kökenli bir adam sanırım. O yüzden bu işleri kendi bildiği yönetim vasfı ile iyi yaptığını düşünüyorum.
<coders> Ticaret'de başarılı olan birisi, Hayatın bütün zorluklarını en aza indirgeme yeteneğine sahiptir bence, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'de öyledir. Ona'da selamlarımızı iletelim buradan, Gönlünden gecen, Türkiye'nin En iyi Sunucu Sahiplerinden İlk 5'ini dOubLe söyledi, Peki IRC'de tanıdıgın ve dostum dediğin en özel arkadasların Onlarında İlk 5'ni alalım mı senden? Röportajı okuyan arkadasların sabırsızlıkla burayı bekliyorlardır
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

<dOubLe> Bunu bu şekilde söyleyemem çok tanıdığım çok muhabbete girdiğim konuşmaktan keyif aldığım insanlar oldu. Bu onlara haksızlık olur. Ama sadece IF ile sınırlarsak, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , sonra AnsweR HITMAN Whalberg Jin vs. vs. uzar gider.
<coders> Sonu yok diyorsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Peki Samet biraz IRC'i den uzaklaşalım, Real hayatında neler yapiyorsun. 1 Günün nasıl geçiyor.
<dOubLe> Günlerim birbirinden çok farklı geçiyor o yüzden bu sorununda cevabı yok. Her günüm değişik değişik problemlerle uğraşmakla geçiyor. Yaptığım iş çok riskli ve stresli. Hafta sonlarını gezerek ve özellikle Rakı masasında geçiriyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Evde zaman geçirmeyi çok severim. Yalnızlığı sevdiğim için yıllardır yalnız yaşıyorum.
<coders> Evet yaptiğin iş riskli, İnsanlarla uğraşmak gercekten çok zor, bunu çok iyi biliyorum. Peki iş hayatında hiç unutamadığın bir olay oldu mu? Aklına gelince tebessüm ettiğin yada, Ahh Keşke dediğin ?
<dOubLe> Aklıma geldiğinde sövdüğüm bir olay oldu.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sıfır sermaye ile girdiğim işte 2 ay sonra kredi ile aldığım lüks bir arabam tabirini bulamadığım bi varlığa kiraya vermem üzere Suriyeye kaçırıldı ve hiç param yokken eksi yüz binlere düştüm
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Olmayan arabanın kredisini hala ödüyorum. Buda bizim sınavımızmış. Yapcak bir şey yok. Ders çıkarmak lazım. Allah'a şükür bunun altından kalkabilcek ve daha iyiye gidecek şekilde sistemi oturttum ve 2.5 yıldır bu şekilde devam ediyorum.
<coders> Allah daha çok versin Samet, Peki Merak ettim? Araba bulundu mu? Yada sonu ne oldu?
<dOubLe> Devletin savcısına mağdur olarak çıkmak istediğimde kendimi nezaret de buldum. Bu işin içinde sende olabilirsin dediler. Eee burası Türkiye
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sonuç olarak olmadı bulunamadı, su içtik.
<coders> Yaa Gülermisin Ağlarmısın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Peki samet Bu kadar badireler atlatmışsın, AŞK hayatın nasıl gidiyor?
<dOubLe> İşimi etkileyecek ve beni oyalayacak herşeyden uzak duruyorum. Aşkta bunların başından geliyor. Tabi ki bu gönül işleri pazarda satılmıyor ısmarlama olmaz. Çıktığında karşı koyamazsın elinde değildir. Uzak durmaya çalışıyorum en azından. Önce iş.
<coders> Aşk güzel birşey ama yeri ve zamanında
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu soru şimdi aklıma geldi Forum'daki kullanıcılarımızın bazıları biliyordur, Hangi takımlısın?
<dOubLe> Tabi ki Trabzonspor. Trabzonspor benim için takımdan öte bir duruştur. 61 benim hayatımın her yerinde.
<coders> Karadenizlisin sende benim gibi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tabzonguldak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ama artık Şampüyonluk yalan oldu? Sence 2014-2015 Süper Lig'de 1. hangi takım olur
<dOubLe> Ben Galatasaray'ın son yıllardaki tavrından dolayı Fenerbahçe'ye biraz daha iyimser bakmaya başladım. Düşmanın sinsi olanı kötüdür. Fenerbahçenin en azından rengi belli.. Şampiyonluk konusuna gelincede TS olmadıktan sonra kim olursa olsun.
<dOubLe> Ama muhtemelen GS biraz daha yakın.
<coders> İnşallah Samet Allah söyletiyor işte
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu arada hangi takımı tuttugum ortaya çıkıyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Peki Şunuda merak ediyorum? IRCForumlari'nda ki kullanıcılarımızda merak ediyordur? Neden ara verdin IRC'i ye?
<dOubLe> Bu soruyu sorduğun için teşekkür ederim. Buradan IRC başta olmak üzere nete hayatını vermiş kişilere sesleniyorum. Net bizim hayatımız olmamalı. Buradan kimseyle tabiri caizse sidik yarışına girilmemeli. Dışarıda bi hayatımız var. Bende zamanında çok arbede münakaşa yaşadım bu şekilde ve sonra dışarıda asıl olan hayatımın olduğunu anladım ve gerçeklere döndüm. Burası adı üzerinde sanal hayat. Keyif çıkartmaktan öteye geçmemeli. Yetkililer, yöneticiler bu işi parayla yapmıyor gönül vererek yapıyor. İnsanlar ailesine ayırmadığı zamanın kat ve katını burada harcıyor. Çoğu insanlar için ego tatmini olabilir sanal alemde yetkili olmak vs. Ama şunu bilmeliler ki hayatta geçim, aile ve sonunda ölüm diye bir şey var. Zaman biz insanlar için çok önemli. Her saat, her dakika, her saniye. Bunun farkına varmalılar. Sanal hayatta herşey sanalda kalır. Kendi gerçek hayatınıza engel olacak boyuta taşımasınlar. Ben bunu yıllar önce farkettiğimde, çok pişman olmuştum. Ama sonuç olarak farkettim. Kendime hedefler oluşturdum o zamanalar benim için büyük hedeflerdi ve bu yüzden birinden vazgeçmem gerekiyordu bir müddet. Kendi hayatımı kendim kazanana, kimsenin hayatım üzerinde bi hükmü olmadan ve kimseye minnet etmeden muhtaç olmadan yaşamam için.. Tekrar yineliyorum, bırakın demiyorum, sadece gerçek yaşamınızın önüne geçmesine izin vermeyin.
<coders> Bu cevabında, derin izler taşıyorsun gibime geldi? Bu kadar kullanıcılarımıza anekdotlar verdiğine göre, Peki pişman oldugun şunuda yapmasaydım dediğin şey oldu mu?
<dOubLe> Çok şey olmuştur.. Sıralamayalım şimdi bunları insanlarıda fazla sıkmayalım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

<coders> Peki o zaman son sorum, Gelmiş Geçmiş IRCForumlari.NET'de En sevdiğin Yöneticiler Kimler?
<dOubLe> @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vs. vs. uzar gider. aklıma gelenler bunlar.
<coders> Sohbetimizin sonuna geldik, Bizlere vakit ayırdıgın için Çok tesekkur ederim samet, benim için çok keyifli bir röportaj dı, IRCForumlari.Net Ailesine söylemek istediğin birşey var mı?
<dOubLe> Hayatınızın önüne sanal olarak hiç birşeyi geçirmeyin ve zamanınızın kıymetini bilin.
<dOubLe> Ben teşekkür ederim herşey için, sanada ayrıca başarılar dilerim..
<coders> Ben Teşekkür ederim sağol..

__________________
Başarı her zaman kıskanılır, O yüzden başarısızlar başarılı olanları asla sevmezler..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 22 Mayıs 2015, 00:04   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : dOubLe




Samet rüzgar gibi geldin geçtin, olmadı saymadık bunu. Bizde işler tersine, kısa olanı değil uzun kalanı makul. Birgün tekrar aramızda görmek temennisiyle, daim ol.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eline sağlık kardesim. Bu isi biliyosun, eksik olma
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
"Sen,
bir bana kör,
bir bana sağırsın."
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 22 Mayıs 2015, 00:14   #3
Çevrimiçi
Run
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : dOubLe




Daha Diablo nun roportaji arkasina biraz erken olmus bence, keyifle okudum elinize saglik cok hos olmus. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadasim roportaj onerileri kismini bir kontrol et lutfen, yada kaldirin o bolumu..

__________________
Hiçbir şey istediğim yok senden felek!
Ama yine de ucuz olsun ekmek
Ve pahalı olsun insan hayatı...
‘R.Hamzatov’
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 22 Mayıs 2015, 00:47   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : dOubLe




Run Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Daha Diablo nun roportaji arkasina biraz erken olmus bence, keyifle okudum elinize saglik cok hos olmus. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadasim roportaj onerileri kismini bir kontrol et lutfen, yada kaldirin o bolumu..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] serkan abi'nin röportajından 10 gün sonra yapıldı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'i kontrol ediliyor, İstek ve Öneriler dahilinde devam edeceğiz. Teşekkürler.

__________________
Başarı her zaman kıskanılır, O yüzden başarısızlar başarılı olanları asla sevmezler..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 22 Mayıs 2015, 16:05   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : dOubLe




Öncelikle tebrik ediyorum oldukça güzel bir röportaj olmuş.Keyifle okudum.
Samet sana gelince, o sert diye nitelendirilen duruşunun ardında samimi bir kalp barındırıyor oluşun en güzel özelliğin diyebilirim. Böylesi bir ortamda değerli bir kazanımsın benim adıma.. Çıktığın yolda sabrın bol, başarıların daimi olsun.Trabzonspor her sene şampiyon olsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 22 Mayıs 2015, 17:34   #6
Çevrimdışı
IF ARGE
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : dOubLe




işin içinde emek olunca birşey diyemiyorum ama röportaj öneri bölümüne bakıp oraya göre hareket etsek bence daha güzel olur. Bide diablonun röportajı daha sıcak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğin için teşekkür ederim .. röportaj konusunda bence iyisin dahada iyi olabilirsin.

double kardeşimiz bana göre geçmişte çook kişiyi kırdı bunuda o zaman ki yaşına vermek gerekiyor. hem heyecanlı istekli olup istem dışı hareketler yapabiliyorsunuz bunu şuan anlayıp farketmesi güzel..

benim bu röportajdan çıkarttığım en güzel şey ; gerçek hayatın sanal alem olmadığını REAL de olduğunu görmesidir.

hayatında başarılar dilerim kardeş.

__________________
instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 22 Mayıs 2015, 22:27   #7
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : dOubLe




Eğlenceyi seven bir kardeşimizdi. IRC ile pek arası iyi olmasa da, sohbet muhabbeti seven biriydi. Allah gönlüne göre versin.

__________________
İNAN: Yoktan varolmadığına...
BİL: Sınırsız bir birikime sahip olduğunu bil...
GÖR: Varolan ve olmayan her şeyi objektif açıdan gör...
ANLA: Gördüklerinle bildiklerini yorumlamadan sadece diğerlerini anla...
YAŞA: Yaşamadığını düşündüğün her şeyi yaşa, ama bir gün öleceğini düşünerek yaşa...
SAVAŞ: Kan dökülsün diye değil, değerlerin, geleceğin, ilahın için savaş...
BUL: Bulunamaz denileni değil, aradığını düşündüğünü bul...
SUS: Dedikleri için değil, gerektiği için sus...
VUR: Yalnızca ölmemek için vur...
GİT: İnandığın doğrularınla...
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 05 Haziran 2015, 00:02   #8
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : dOubLe




Güzel röportaj olmuş. Samet benim bu IRC dünyasın da tanıdığım en renkli ve düzgün kişilikli kardeşlerimden bitanesi ve gerçekten senin yerin bende çok ayrı, hayatın da daima başarılı olursun inşallah.. Röportajı yapan arkadaşın da emeğine sağlık..

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 05 Haziran 2015, 00:43   #9
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : dOubLe




Hayatında başarılar samet.

__________________
who want's to live forever? |
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
google_ad_section_end -->
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 05 Haziran 2015, 01:34   #10
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : dOubLe




Güzel bir soyleşi olmuş bence
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
double, röportaj


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık