IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Temmuz 2005, 15:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Güzel Söz Okuyan TCL




# Güzel Söz okuyan TCL Bot.!! #
#
# Önceden Kodladığınız Sözleri Karışık Şekilde Botun Bulunduğu kanal a Yazıyor.. #
# kullanimi !soz oku seklinde. ( botun özeline değil. kanal geneline.. #
# Kodlaması Bana Ait Değil. Düzenledim Sadece.. #
set sanat {
" gidiyorum uzaklara bilinmez diyarlara seni bırakıp gitmek var ya o koyuyor bana ben senle olamadım gençliğime doyamadım ben senle kalamadım günlerimi sayamadım ölümde var sonunda gülümde var dağların arkasında yağar yar."
"gecemidir insanı hüzünlendiren yoksa insan mıdır hüzünlenmek icin geceyi bekleyen. gecemidir senin bana düsündüren yoksa benmiyim seni düsünmek icin geceyi bekleyen??"
"bu gece pencereni açık bırak uzaklardan kuş uçurdum biraz yorgun biraz ıslak ama yinede başucuna bir tutam sevgi bırakacak almayı unutma...."
"geceleri uzaklara cıglık olur sesim,denizden cıkan yosun kokusundan keskin sana olan özlemim, bu gece senin icin kapanacak gözlerim iyi geceler herseyim."
"Sen Tanrıya dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yas, tek düşüncem, hasretimsin. Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerimsin."
"Aşk, gülü dikeniyle avuçlamaya benzer. Ellerin kan içinde kalır ama dikenlerinden hesabini, gülden soramazsın."
"O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarmak geliyor saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum."
"Ilık bir rüzgâr esti buradan,nerden geldiğini bilemedim,Nereye gidiyorsun dedim,özlenen her şeye dedi,benimde aklıma sen geldin;çünkü buralarda özlendin,Ilık bir rüzgâr esti buradan,nerden geldiğini bilemedim,Nereye gidiyorsun dedim,"
"Duanla Yaşamadımki Bedduanla Öleyim."
"Hayat, silgisiz resim çizme sanatıdır."
"sahilde oturup denize bakan,Yakasız gömleğe kıravat takan, Ağzındaki sigarayı tersten yakan, Bir sevdalı görürsen hatırla beni.!"
"ne yıldızlar istiyorum gece yarılarıma ,ne güneşi istiyorumkaranlıklarıma,yalnız seni istiyorum yalnızlığıma..."
"Birgün Hayat Dedikleri Şeyi Merak edersen Unutmaki Hayat Hayatım Diyebilecegin İnsanı Bulunca Baslar.Benim içinde Hayat Seninle Başlıyor"
"Dostluk,gereğince tanımlanamazlardandır ve ancak yasamakla anlaşılır. Bu yüzden dostluk şiir gibi aşk gibi anlatılmaz yasanır."
"Ölmekten korkmuyorum seni milyonlarca yağmur damlasıyla paylaşmatan korkuyorum çiçek olup açmandan değil seni bir gün gelip koparmalarından korkuyorum."
"yarınlar umudumdu benim bugünlere düşmandım, yarınımdım sen benim bugünüm olamazdın ,yarınlar hic gelmedi,ben hep bu gunlerde kaldım."
"TOK OLAN CÜMLE CİHANI TOK SANIR , AÇ OLAN ALEMDE EKMEK YOK SANIR."
"Kader beyaz kağıta sütle yazılmış yazı, elindeyse sıyır beyazdan beyazı. Tanrımdan umuyorum ki seni kaderime yazmış olsun."
"Sevenler sevilmediklerini bilseler bile sevdiklerini unutmazlar.."
"ben seni unutmak için sevseydim sana olan askimi kalbime degil günes dogdugu zaman kaybolan bugulu camlara yazardim."
"size dün tanistigim dört arladastan bahsedecegim isimleri biri herkez hangisi ve kimse konu dostluk biri sordu herkezle dost olurmu herkez hangisi dost oldumuki bende dost olayim hangisi üzülür kimse yoktuki der kimse sessiz kimse buruk kimse saskin çünkü o hiç kimse deyildiki ben isie bir and aldim yildizlari seyire ve sonra bir yildiz kaydi bende düstüm yer yüzüne anladim hiç birimiz hiç kimse deyilmisiz eger allaha kul olmayi beceremiyorsak."
"bagrimda bir ates var ne bileceksin ölsemde ne duyacak ne göreceksin hep seninle yasadi öldü deseler belki biraz üzülüp kim diyeceksin!!"
"50-60 yillik dunyayi neyleyim versen bana sadece ilim irfan gerisi zaten hep yalan."
"Ben yamaçtan ineyim Yol senin olsun. Ben zehir içeyim Su senin olsun. Duydum ki, Bir sevgili bulmussun, Hayirli olsun Bir tanede ben buldum Haberin olsun."
"Mademki sen yoksun yanimda leylaklar dökülüp güller aglasin."
"Yasadiklarimdan pisman degilim Öfkem Yasayamadiklarimdandir."
"bir gün sende seveceksin sevene zulum etmenin cezasini cekeceksin .iste o zaman ben gelirim aklina ama ayni anda sende benim kalbimde öleceksin"
"beni sensiz biraktigin gun geliyor aklima , dusunuyorumda cok aci cekmistim , ama su anda dahada cok cekiyorum ama biliyorumki sen bu aciya hicbir zaman degmedin beni hic bir zaman sevmedin sen sevsende sevmesende ben seni sevdim hepde öyle kalacak."
"sen benzer diye kücük cicekleri öptügümsün,sen yoklugunu uzun yillara gömdügümsün,sen bir türlü cözemedigim kördügüm,sen sevipde koklayamadigim GÜLÜMSÜN!!"
"GÜN GELİRSE ELLERİN ELLERİMDEN AYRILIRSA BİR YABANCI GİBİ SÖZ SÖYLERSE DİLLERİN BENİ GÖRÜPTE GÖRMEZDEN GELİRSE GÖZLERİN ECEL GEREKMEZ BEN O ZAMAN ÖLÜRÜM GÜLÜM."
"Biz yıkılmaz sevgilerin sarsılmaz yaşlarıyız.yüreğimizde sevda yazar anlımızda bela biz delice sevmeyi biliriz.Ama sevdiğimizi unutmayı asla."
"AŞK, KÖLE OLMAYACAK KADAR ÖZGÜR, ULAŞILAMAYACAK KADAR DERİN, KAÇAMAYACAK KADAR YAKIN, SENİNLE YAŞANACAK KADAR GÜZELDİR."
"Güzel insan O dur ki kaderden gelen lütfa sevinmez kahra incinmez."
"SENI SEVDIGIMI SANA DAHA NASIL ANLATAYIM. ÖLMEK GEREKİRSE ÖLÜRÜM AMA SENIN BENI SEVDIGINI BILIRSEM."
"HER HAKSIZ ELEŞTİRİNİN ALTINDA GİZLİ BİR HAYRANLIK YATAR."
"KAVUŞMAK ÖLÜMSE HASRETİN ZULÜM.ELBETTE KAVUŞURUZ BEKLE GÜLÜM TEK SANA AİTTİR ŞU GÖNLÜM BEN YOLUMU SEÇTİM YA SEN YA ÖLÜM."
"En büyük felaketler dahi içinde ümidini kaybetme,unutmaki, en yumusak ilik en sert kemigin içinden çikar, gülmek senin için bir tutku olsun.Olurda bir gün aglarsan o da mutluluktan olsun."
"Yüregimizde ates,gözlerimizde sevgi, ellerimizde umutla bütün kötülüklere inat, gülümseyerek yasiyoruz.Her insan bir yasam, unutma! sen de bir yasamsin."
"Gönlüne düserse bir imkansiz ask, kacarken vurulmus ceylan gibi yüregin, aglarsin. Irmak olur gözyaslarin bosa, kendini taniyamazsin. Asiksan yarimsin ..., yikamam kumdan kalemi, aldatamam kendimi, acamam mühürlü kalbimi, anlatamam derdimi."
"KIZIL GÜNAHLAR KALDI SENDEN GERIYE,VEBALI AGIR YASANMISLARIN.MAVI SEVDALAR TÜKENDI ARTIK..NE SEN KALDIN NE DE HAYALIN PENCEREMDE."
"YAGMUR GORURSEN GOZLERIMI HATIRLA SARI YAPRAK GORURSEN KALBIMI HATIRLA ACI TEBESSUM GORURSEN DUDAKLARIMI HATIRLA ELLER USTUNDE BIR TABUT GORURSEN BENI HATIRLA."
"KALBIMI YERINDEN SOKUP, BIR ZARFA KOYUP GONDERIYORUM SANA. ZARFI ACINCA SASIRMA! CUNKU HERYERINDE BIRTEK KENDINI GORECEKSIN. VE ANLAYACAKSIN SENI SEVMENIN NE DEMEK OLDUGUNU."
"Yillar vardir nasil geçtigini bilmezdim bir gün vardir yasamin anlamini degistirdi bana dair hissetmedigimi bilmedigimi yasatti iste o ani senle yasadim senle sevdim."
"Birgün senden ayrilacagim biryana yalniz kalacagim hiç aklima gelmemisti. ve birde birgün umudum olmayinca yarina,bugünü yasiyormuyum anlayamadim."
"Hayatta yasamanin 2 yolu vardir 1.Hiçbirseyin mucize olmadigini düsünmek 2.Herseyin bir mucize oldugunu düsünmek."
"Hayat Güzeldir Ama Acilari Olsada, Güller GÜzeldir Ama Dikenleri Olsada, Insanlar Güzeldir Ama yalanlari Olsada, Ask Güzeldir Ama Sevipte Ayrilik Olmasa."
"Ask, insanin kendisine yapabilecegi en büyük iskencedir.."
"dostum var diye gezerdim ne zaman yikilacak gibi oldumsa dostlarima giderdim ama bugun yine agliyorum ve anladimki gercek dostlarim ben aglarken guluyormus YAZIK BE DOSTLUK OLMUS."
"BiR AşKı PaYLaŞMaK İçiN ÇoK GeÇ irPaYLaŞıMa aşıK OLMaK İçinSe ErKeN YiNe SeVDa YeRiMDeN VuRDu ZaMaNŞiMDi SaNa SÖYLeNeCeK TeK CüMLe BeNDe SaNa YeTeCeK KADaR BEN KaLMaDı."
"ŞaiR ßenSem ŞiiRim SenSiN AşıK ßenSem aŞkım SenSiN SarhoŞ ßenSem ŞaRaßım SenSiN DeLi ßenSem ZinCiRim SenSiN ßen HaLa YaŞıYoRSam Seßebi SenSiN.."
"Bizi anlatan şiirler yazılmadı henüz.Çünkü biz dünyanın oyununda,hayatın acımasızlığında ve de sevdiklerimizin baygın bakışlarında unutulduk.."}

# !!!!!!!!! Ayarlamalar Bitti !!!!!!!!!!!!
bind pub - !soz tell_that
proc tell_that {nick uhost hand chan $rand} {
global sanat
putserv "privmsg #Siir 1 $nick Güzel Söz isteğiniz:2 [lindex $sanat [rand [llength $sanat]]]"
}


Conf Dosyasını Kendiniz Ayarlıyorsunuz. Kolay gelsin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 22 Ağustos 2008, 21:03   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Güzel Söz Okuyan TCL




dostum teşekkürler güzel çalışma ma conf dosyasını nasıl düzenleyecez

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 22 Ağustos 2008, 22:11   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Güzel Söz Okuyan TCL




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Burada Bir Örnek var Sana Yardımcı Olacaktır

__________________
Zambaklar en ıssız yerlerde açar Ve vardır her vahşi çiçekte gurur
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 23 Ağustos 2008, 18:37   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Güzel Söz Okuyan TCL




Paylasim icin Tsk'ler. ßu kod öbür günlerde verilmişti yanlış deqilsem..

__________________
Our brain is Our Weapon
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
guzel, güzel, okuyan, soz, söz, tcl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İlmihal okuyan hAte İslamiyet 0 25 Ekim 2014 16:51
Gezen mi Okuyan mı? xena Tartışma Platformu 2 18 Şubat 2013 15:10
Tam İlmihal okuyan KarakıZ İslamiyet 0 31 Aralık 2011 10:22
Kuran okuyan bot vasarelli mIRC Scripting Sorunları 5 06 Mayıs 2009 03:56