IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Temmuz 2006, 01:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Superman




Beyazperdeye 19 yıl aradan sonra dönen "Superman", gişe yarışında bekleneni veremedi. Film, 30 Haziran’dan bu yana elde ettiği 289 milyon dolarlık dünya hasılatıyla "Karayip Korsanları", "X-Men: Son Direniş" ve "Da Vinci Şifresi" filmlerinin gerisinde kaldı.
Internetteki "imdb" sitesinin haberine göre, "Superman Dönüyor-Superman Returns" adlı yapım, dünya sinemalarında gösterime girdiği 30 Haziran 2006 tarihinden bu yana toplam 289 milyon 297 bin 795 dolar gişe hasılatı elde etti. Film, Türkiye’de de geçen hafta seyirciyle buluşmuştu.

"Karayip Korsanları" serisinin ikinci filmi "Karayip Korsanları-Ölü Adamın Sandığı", 7 Temmuz’dan bu yana toplam 543 milyon 154 bin dünya hasılatı elde etti. Film, 14 Temmuz’da da Türkiye’de gösterime girdi.

"X-Men" üçlemesinin son halkası "X-Men: Son Direniş" de yazın iddialı yapımları arasında yer alıyor. Film, dünya çapında 438 milyon 437 bin 297 dolar gişe yaptı.

Yaz aylarının iddialı bir başka yapımı olan "Da Vinci Şifresi" ise, 19 Mayıs’tan bu yana dünya çapında toplam 740 milyon 874 bin 848 dolar gişe hasılatına imza attı. Film, böylece tüm zamanların en çok izlenen 20. filmi unvanına da kavuşmuş oldu.

YENİ SUPERMAN FİLMİ ÇEKİLECEK Mİ?

Bu arada, yönetmen Bryan Singer "Superman Dönüyor" filminin ardından yeni Superman filminin çekilebileceğinin sinyalini verdi.

Associated Press’e dayandırılarak verilen habere göre, yönetmen Singer henüz anlaşma imzalamadıklarını ifade ederek, "Ancak yapımcı Warner Bros. şirketi yeşil ışık yakarsa yeni filmi çekeriz ve 2009’da da gösterime girer" dedi.

"Superman Dönüyor" filminde çelik adamı genç oyuncu Brandon Routh canlandırmış, aktöre Kevin Spacey ve Kate Bosworth başrolde eşlik etmişti. Aynı adlı çizgi romandan beyazperdeye uyarlanan "Superman" filminin ilki 1978 yılında çevrildi.

Bu yapımı sırasıyla 1980, 1983 ve 1987’de çevrilen filmler izledi. 52 yaşındaki aktör Christopher Reeve, attan düşerek tekerlekli sandalyeye mahkum olduğu güne kadar "Superman" rolünü büyük bir başarıyla canlandırdı ve ünlü karakterle adeta özdeşleşti. Film, Kripton’dan gelen süper kahramanın Dünya’da "Clark Kent" isminde sıradan bir gazeteci kimliğine bürünmesini ve ihtiyaç duyulduğunda bir telefon kulübesinde kılık değiştirerek gökyüzünde uçup süper güçlerini kullanarak insanların yardımına koşmasını konu alıyor. Sinema dünyasının son Superman’i Christopher Reeve, 52 yaşında hayata veda etmişti.


Alıntıdır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
superman


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Superman'in Laneti. Düş Esrarengiz Olaylar 0 04 Ocak 2015 00:47
Hadise - Superman Lcia H, I, İ, J, K, L 0 01 Kasım 2014 19:22
Superman Burce Fıkra 0 19 Mayıs 2012 22:21