IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By SaruhanLi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Kasım 2010, 14:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
StaLwart 'Community Security System'




StaLwart , sohbet odalarında güvenlik ve huzuru sağlamak için yazılmış yapay bir zeka sistemidir. Profesyonel coderleri sayesinde sürekli update edilip, gelişimini sürekli sürdürmektedir. Gelişim sürecini bu sayfalar altında sürekli olarak takip edebilirsiniz.


Özellikleri


  • Badnick Koruması

IRC üzerindeki kanallarınızda, badnick diye tabir edilen argo ve küfür içerikli nickler kullanıldığında odalarınızdan uzaklaştırma özelliğini sahiptir. Artı olarak kontrol kanalı üzerinden tüm badnick ekleme, çıkarma ve bu özelliği aktif yada pasif etme fonksiyonlarına sahiptir.

  • Badident Koruması

IRC üzerindeki kanallarınızda, badident diye tabir edilen bağlantı ID'lerinin kullanımında kanallarınızdan uzaklaştırma özelliğine sahiptir. Artı olarak kontrol kanalı üzerinden tüm badident ekleme, çıkarma ve bu özelliği aktif yada pasif etme fonksiyonlarına sahiptir.

  • Küfür Koruması

IRC üzerindeki kanallarınızda, argo yada küfür içerikli konuşmalar yapıldığında kanallarınızdan uzaklaştırma özelliğine sahiptir. Artı olarak kontrol kanalı üzerinden tüm küfür ve argo kelime ekleme, çıkarma ve bu özelliği aktif yada pasif etme fonksiyonlarına sahiptir.

  • Reklam Koruması

IRC üzerindeki kanallarınızda, reklam içerikli konuşmalar yapıldığında kanallarınızdan uzaklaştırma özelliğine sahiptir. Artı olarak kontrol kanalı üzerinden tüm reklam içerikli kelimeleri ekleme, çıkarma ve bu özelliği aktif yada pasif etme fonksiyonlarına sahiptir.

  • Tekrar Koruması

IRC üzerindeki kanallarınızda, gereksiz ve amaçsız bir şekilde kelime tekrarı yapıldığında kanallarınızdan uzaklaştırma özelliğine sahiptir. Artı olarak kontrol kanalı üzerinden bu özelliği aktif yada pasif etme fonksiyonlarına sahiptir.

  • Aşırı Büyük Harf Koruması

IRC üzerinde aşırı derecede büyük harf kullanımı bağırma ve saygısızlık anlamına gelmektedir. Bu bağlamda gereksiz ve amaçsız bir şekilde büyük harf kullanımı yapıldığında kanallarınızdan uzaklaştırma özelliğine sahiptir. Artı olarak kontrol kanalı üzerinden bu özelliği aktif yada pasif etme fonksiyonlarına sahiptir.


  • Proxy Koruması

IRC bağlantıları bazen farklı sunucular üzerinden proxy diye tabir edilen IP adresleriyle yapılmaktadır. Genelde saldırıcı amacı güden kötü niyetli kullanıcılar bu yöntemi kullanmaktadır. Botumuz her bağlantı yapan kişinin IP numarasını çeşitli sitelerden tarama kontrol etmekte, gerek gördüğünde sunucudan uzaklaştırmaktadır. Tüm proxy IP adreslerini bir listede toplama, kontrol kanalı üzerinden bu IP adreslerine ekleme, çıkarma ve bu özelliği aktif yada pasif etme fonksiyonlarına sahiptir.


  • Web Girişi Koruması

IRC bağlantıları bazen sunucunuz web sitesi üzerinden applet diye tabir edilen mIRC programı benzeri uygulamalarla yapılmaktadır. Genelde saldırıcı amacı güden kötü niyetli kullanıcılar, korumalardan muaf olan bu web portlarından saldırılar gerçekleştirmektedirler. Botumuz web portu üzernden her bağlantı kuran kişiye version ve finger sorgusu yaparak gerekli cevabı vermediklerinde uzaklaştırma yapmaktadır. Bu bağlamda web üzerinden yapılan saldırılar önlenmiş olmaktadır. Artı olarak kontrol kanalı üzerinden bu özelliği aktif yada pasif etme fonksiyonlarına sahiptir.


  • SpamFilter Koruması

IRC üzerinde kullanılan argo ve küfür kelimelerini spamfilter olarak ekleyip , block yada ceza ekleyebileceksiniz. Bu işlemi de kontrol kanalı üzerinden anlık bir şekilde yapabileceksiniz.


  • Muaf Özelliği

IRC üzerindeki tüm korumalar için, sizin oluşturacağınız bir listeden muaf etme özelliği bulunmaktadır. Artı olarak kontrol kanalı üzerinden, tüm muaf listesine ekleme ve çıkarma yapma özelliğine sahiptir.

  • Greet Mesajı Özelliği

IRC üzerindeki istediğiniz kanal yada kanallar için giriş mesajı ekleme özelliğine sahiptir. Siz kanala girdiğinizde bot sizin istediğiniz mesajı kanala yazar. Artı olarak kontrol kanalı üzerinden, tüm kanallar için greet ekleme ve çıkarma yapma özelliğine sahiptir.

  • Helper Özelliği

IRC üzerindeki yardım kanalınıza yardım için giren kullanıcıları otomatik olarak karşılar ve onlara bir sıra verir. Sizi de bu sıra hakkında yardım görevlilerinin kanalından bilgilendirir. Yardımı tamamlanan kullanıcıdan sonra sıradaki kullanıcıya sıra verir ve diğerlerine ortalama ne kadar beklemeleri gerektiğini hatırlatır. Yardım kanalınızda adil ve kaliteli bir sıralama ve çalışma ortamı sağlar. Bu özelliğini de kontrol kanalından aktif yada pasif etme özelliğine sahiptir.

  • Global Kanal Özelliği

IRC üzerindeki global kanallarınız bir liste ile belirler, botun her bağlandığında bu kanallara otomatik olarak girmesini sağlayabilirsiniz. Artı olarak kontrol kanalı üzerinden bu kanallara ekleme çıkarma yapma özelliğine sahiptir.

  • Global Bot Özelliği

IRC üzerindeki global kanallarınız için sizin belirleyeceğiniz nickte bir global bot oluşturur. Otomatik olarak tüm global kanallara bu botu alıp operator konumuna çıkartır. Bu sayede sizlere global kanallarınızı özel kanallarınızdan ayırma imkanı sunar.

  • Global Topic(Kanal Başlığı) ve Mode(Kanal Modu) Özelliği

IRC üzerindeki global kanallarınız için genel bir topic ve mode belirleme özelliği sunar. Artı olarak kontrol kanalınızdan bu topic ve modları değiştirebilir, isterseniz tüm global kanallarınıza tek komut ile uygulayabilirsiniz.

  • Extra Service Botlar Oluşturma ve Konuşturma Özelliği

IRC üzerinde istediğiniz nickte service botlar oluşturma, onları istediğiniz kanala alıp çıkarma ve istediğiniz kanalda, istediğiniz cümleler ile onları konuşturma özelliğine sahiptir.

  • Sizin Belirleyeceğiniz Kullanıcı Sayısındaki Kanallara Girme Özelliği

IRC üzerinde sizin belirleyeceğiniz sayıdaki kanallara girme özelliğine sahiptir. Bu sayede belirli kullanıcı sayısındaki kanallara giriş yaparak düzen ve güvenliği sağlayıp kanal sahiplerinize yardımcı olur ve kaliteli bir sohbet ortamı oluşmasını sağlar.

  • Çeşitli Oper Komutları

IRC üzerinde oper odasında bir süre yaptırımı tek bir komutla yapma özelliğine sahiptir. Bu sayede sunucu operlerinin işlerini kolaylaştırarak onlara kısa zamanda büyük işleri yorulmadan halledebilme şansı sunmaktadır.

  • Çeşitli Global Op Komutları

IRC üzerindeki global oplarınıza ve özel kanal sahiplerinize kanal genelinden kısa ve hızlı komutlarla görev yapma, kanal güvenlik ve huzurunu sağlama özelliğine sahiptir.

[COLOR=Navy]Ve söylemeyi unuttuğumuz ve ayrıntısına giremediğimiz bir sürü özellik..

IRC üzerinde botu kullanmaya başladığınızda tüm özelliklerini kullanma fırsatı bulacaksınız. StaLwart, Kaliteli ve huzurlu bir sohbet ortamının keyfine varacaksınız.

Bot hakkındaki tüm soru ve sorunlarınızı bu başlık altından sorabilirsiniz.

Proje Oluşturucu Coder : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Proje Geliştiren Coder : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

StaLwart , bir IRCFanClub.Com projesidir.


Konu oMeN tarafından (23 Ocak 2019 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 02 Kasım 2010, 23:03   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: StaLwart 'Community Security System'




çok güzel ve ayrıntılı bir proje ellerinize saglık arkadaşlar.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 14 Ocak 2019, 18:29   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: StaLwart 'Community Security System'




stalwart botu elinde olan var ise paylaşabilirmi rica etsem linkler ölmüş

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 15 Ocak 2019, 00:34   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: StaLwart 'Community Security System'




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
İki Yüzlü İnsan Pazar Tezgahı Gibidir? Öne İyilerini Koyar, Arkası Hep Çürüktür!
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
community, security, stalwart, system


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
SentineL Security System v.1.01 Raw Eggdrop, NeoStats, BNC 65 13 Temmuz 2015 16:30
StaLwart 'Community Security System' XLee Eggdrop, NeoStats, BNC 8 17 Nisan 2015 21:32
Anime v1.0 Unreal & ConferanceRoom (Community, security) BOT ATLAS IRCd Botlar 26 26 Temmuz 2014 18:18
ircproxy Security System cashmare mIRC Scripting Tanıtımları 0 27 Şubat 2011 21:40
StaLwart 'Community Security System lnvisibLe Eggdrop, NeoStats, BNC 9 09 Şubat 2011 08:10