IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mart 2018, 15:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
mitelove.com




Web Adresi: mitelove.com

Sahibi: Mite Love

Hosting Sağlayan Firma: Turhost

Web Master ve ya Teknik Sorumlu: Ma

Kullanılan Sistem Hakkında Bilgi: Opencart

Site İçeriği Hakkında Detaylı Bilgi: Fantazi Giyim

Site hazır bir sistem ise sistem üzerinde yapılan düzenlemelerden bahsedilebilir.(Bu madde isteğe bağlıdır):

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:07 -->-> Daha önceki mesaj 13:43 --


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Mitelove

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Fantezi giyim monotonlaşan cinsel yaşantılara ilaç gibi gelen, fantezi giyim ürünleri günden günde daha çok rağbet görmektedir. Gerek gündelik problem gerekse partneriniz ile yaşadığınız sorunlar gereği ilişkinizi pozitif yönde ilerlemesine katkıda bulunan fantezi iç giyim ürünlerini mitelove.com olarak sizler için özenle seçtik.

Mite Love Fantezi Giyim ürünleri rahat ve kullanışlı bir yapıya sahiptir. Bu yüzden uzun süreli kullanımlarda ilk günkü kullanım zevkini sizlere yaşatacaktır. Partneriniz ile yaşayacağınız cinsel bir birlikteliğe küçük sürprizler ekleyerek onu şaşırtabilir ve hoşça bir vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Fantezi iç giyim kategorimizdeki ürün çeşitliliği ve desen fazlalığı size sadece ürün seçme konusunda sıkıntı yaşattıracaktır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ürünleri çok tercih edilmesine rağmen toplum içinde açık açık konuşulamamasından dolayı ve de fantezi iç giyim ürünlerinin satıldığı mağazalara rahatça giremedikleri için sizlere fantezi giyim ürünlerini internetten alma şansı sunuyoruz. Her bedene uygun fantezi giyim kıyafetlerimiz sayesinde sizleri meraklı gözlerden koruyor, rahatça alışveriş yapabileniz için olanak sağlıyoruz.

Fantezi giyim ürünleri çiftlerimizin yaşantılarını biraz daha renklendirmek, cinsel anlamda ilişkilerini sağlamlaştırmak için fantezi iç giyim ürünlerimizi tavsiye ediyoruz. İlişkiniz rutin olmaktan çıksın istiyor ve gecenizin daha şehvetli geçmesini diliyorsanız mitelove fantezi giyim ürünlerini kesinlikle almanızı ve ilişkinizin biraz daha sağlamlaşması adına bir adım atmanızı istiyoruz.

Kadınlarımız dışardaki giyiniş tarzlarına önem verdiği kadar evde dahi giyinişlerine önem verdiğinin farkındayız. Ama bazen işlerin yoğunluğundan dolayı pek özen gösteremeyen kadınlarımıza; yoğun iş temposu yüzünden ilişkinizin zedelenmesine izin vermeyin diyoruz. O yüzden fantezi iç giyim ürünleriyle kadınlarımız kadar erkeklerimiz de bu kategoriden ürün alabilir ve karşılıklı olarak fantezi giyim ürünleriyle birbirinizi tatmin edebilirsiniz.

İç güzelliğinizi fantezi elbiseler sayesinde dışa vurmaya ne dersiniz? Fantezi elbiseler giyerek daha şık bir görünüme kavuşacağınızdan eminiz. Daha hareketli ve şehvetli bir ilişkiye zemin hazırlamak için fantezi elbiseler sizlerin tercih etmesi gereken elbise çeşitlerindendir. Fantezi elbiseler görüştüğünüz kişinin sizden gözlerini alamamasını sağlayan en göz alıcı kıyafetlerin başında gelmektedir. Mitelove olarak biz en beğenilen fantezi elbiseler ile sizlere hizmet vermekteyiz.

Sizlere ayrıca fantezi giyim kategorimizde kapıda ödeme imkânı da sunuyoruz. Gizliliğinize önem veren mitelove kargolarınızı gizli kargo adı altında gönderiyor. Almış olduğunuz fantezi giyim ürünlerinizi sadece biz biliyoruz. Anlaşmalı olduğumuz kargo şirketi dahil ve size kargoyu teslim etmekle görevli olan kurye çalışanı bile paket içeriğinizi bilmiyor ve bu sadeye içinizin rahat olmasını amaçlıyoruz.

Fantezi iç giyim, fantezi gecelik, fantezi kostüm (liseli kostüm, hemşire kostüm, hizmetçi kostüm, erkek kostüm) babydoll, vücut çorabı ve daha birçok ürün yelpazesiyle sizlere en kaliteli ürün hizmetini sunabilmek adına Mite Love ürünleri raflarımızda yerlerini almıştır.

Bilindiği gibi pek çok kişinin kendi hayal ettiği ve kurguladığı bir fantazi dünyası mevcuttur. Bu fantazi dünyasını hayal ettiği gibi geçirmek isteyen çiftler özellikle fantazi giyim konusuna oldukça fazla önem vermektedir. Fantazi giyim günümüzde pek çok kişinin tercih ettiği ve duyacağı hazzı daha üst seviyelere faktördür. Fantazi giyim değişik modellerde ve tasarımlarda karşımıza çıkmakta. Çiftlerin kendilerini daha iyi hissetmesi ve birbirleri üzerinde kurdukları hayalleri gerçekleştirmesini sağlayan fantazi giyim ürünleri ile çiftler kendilerini daha çok arzulamaktadır.



Mite Love olarak bizler fantazi giyim konusunda oldukça seksi tasarımlarımız ile sizlerin en haz dolu anlarınızı daha iyi yaşamanızı sağlamaktayız. Fantazi giyim ürünlerinde gerek liseli kostümü gerek seksi gecelikler gerekse vücut çorapları ile aklınızı başınızdan alacak her türlü fantaziyi gerçeğe çevirebileceksiniz. Monoton bir cinsel yaşamdan kurtulmak için öncelik olarak tercih edilmesi gereken şey olan fantazi giyim her çiftin duygularını daha üst sınırlara çıkarmasını sağlamaktadır. Fantazi giyim konusunda pek çok kişi utangaç olsa da hayal ettikleri cinselliği yaşamanın hakkı olduğunu düşünen Mite Love bu sebeple elinden gelen özveriyi göstermektedir. Oldukça kaliteli kumaş yapısı ve seksi tasarımları ile fantazi giyim konusunda öncülerden olan Mite Love ürünlerini görmeden karar vermeyin.

Kapıda ödeme imkanı ile Mite Love ayrıca gizli kargo seçeneği ile hizmet vermektedir. Hiçbir şekilde çevresel faktörlerden etkilenmeden ve çekinmeden istediğiniz ürünle ilgili siparişinizi verebilir ve haz dolu geceler yaşayabilirsiniz. Özel tasarlanan polis, dansöz, liseli kostümlerimizi ziyaret ederek düşlerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Mite Love olarak en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sizlere sunarak kazandığımız memnuniyet bizler için oldukça önemlidir. Fantazi giyim ile ilgili her şey için Mite Love.

Daha Fazla Bilgi İçin


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Konu Che tarafından (03 Kasım 2019 Saat 08:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: Dış linkler temizlendi
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 04 Mart 2018, 00:47   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: mitelove.com




İşler nasıl
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
//if ($regex(Aşk Beynin Enbüyük Zaafıdır.,/^([A-Z].+\s.*a{2}(.+)\.)$/)) echo (Faruk)
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık