IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Mayıs 2019, 13:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
www.gelsohbet.net




Web Adresi: "
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sohbet Odaları, Bedava Sohbet, İslami Sohbet

Sahibi: Gel Sohbet

Hosting Sağlayan Firma: Sekershell

Web Master ve ya Teknik Sorumlu: Rugal Esen

Kullanılan Sistem Hakkında Bilgi: Sekershell

Site İçeriği Hakkında Detaylı Bilgi: Mirc Tarzında Sohbet

Site hazır bir sistem ise sistem üzerinde yapılan düzenlemelerden bahsedilebilir.(Bu madde isteğe bağlıdır): Sohbet etmekten bıkmayacağınız tek adres Gelsohbet.com bayanlarla ve erkeklerle tüm ülkelerden insanların sohbet ettiği sitemizde yeni insanlarla tanışmak çok kolay. Evlenmek amacı ile ciddi sohbetler, buluşmalar yapabilirsiniz. Ayrıca sitemizde eğlenceli yarışmalar, kelime oyunları gibi çeşitli aktiviteler bulunmaktadır. Sitemizde bulunan canlı radyolu sohbet 24 saat kesintisiz yayın yapmakta ve sizlerde radyo konuğu olabilirsiniz. Konuk olarak tüm sohbet edenlere sesinizi duyurabilir ve şartkı armağan edebilirsiniz. Sohbet odaları içinde özel görüşme sağlamanızda mümkün olduğunu belirtmemizde fayda var.
Sabaha kadar sürecek sohbetleriniz belkide sizleri biraraya getirecek. Sitemizin kurulmasının tek amacı bu olduğundan dolayı ücretsiz sohbet edebileceğiniz güvenli bir siteye gelmiş olacaksınız.
Yeni bir arkadaş yada ciddi bir ilişki arıyorsanız tam size göre olan Gelsohbet.com mobil sohbet yapabileceğiniz ve ücretsiz arkadaş bulabileceğiniz eğlenceli bir sohbet sitesidir. Online arkadaşlık edinebileceğiniz dostuklarınızı uzun süre devam ettirebileceğiniz kesintisiz sohbet adresi arıyorsanız senide aramızda görmek istiyoruz. Arkadaşlık siteleri denildiğinde Gelsohbet.net adresi ciddi arkadaşlıklar için bay arkadaş bulma ve bayan arkadaş bulma sorununuzda sizlere güzel ve keyifli bir sohbet servisi sunuyor. Gelsohbet üye olmanıza gerek kalmadan sadece siteye giriş yaparak sohbet etmenize imkan sunmaktadır.
Mobil sohbet siteleri olarak sitemizi ciddi arkadaşlık sitesi olarak düşünmelisiniz. Sohbet kanalları ile evlenen insanlar bile olduğunu, çeşitli arkadaşlıkların ve dostlukların ilk anlarını sitemizde yaşayabilirsiniz. Dünyanın her yerinden sohbet kanalında konuşabileceğiniz kişiler sizleri bekliyor.


Konu BLueMooN tarafından (14 Haziran 2019 Saat 12:41 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık