IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Eylül 2019, 12:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PC Hataları Ve Çözümleri Sitesi




Web Adresi: PC Hataları Ve Çözümleri Sitesi

Sahibi: Ahat

Hosting Sağlayan Firma: Veridyen

Web Master ve ya Teknik Sorumlu: Admin

Kullanılan Sistem Hakkında Bilgi: WordPress

Site İçeriği Hakkında Detaylı Bilgi: Bilgisayar Arıza Ve Çözümleri Sitesi

Site hazır bir sistem ise sistem üzerinde yapılan düzenlemelerden bahsedilebilir.(Bu madde isteğe bağlıdır): Bilgisayarlar hayatımızın hem iş hem de eğlence yönünü dolduran teknolojik cihazlar olmaya başlayalı 20 yıl oldu. Son 10 yılda hemen her evde mutlaka bu teknoloji cihazlarından en az biri var. Çocuklar yaşlılar gençler iş adamları ve her alanda insanlar bilgisayarları kullanarak dünyayı küçültmeye başladılar. Bilgi paylaşımları global çapta genişleyince kültürler de tek bir dünya kültürü olma yolunda hızla ilerliyor. Bu kadar önemli cihazların arızalanması evde hasta bir birey kadar üzücü olabiliyor. Bilgisayar arızaları ve çözümleri konusunda internette bilgi sahibi olabileceğiniz binlerce site var. Ancak bazı siteler tüm amaçlarını bilgisayar arızalarını çözmeye adamış durumdalar. Bu sitelerin başında gelen bir site var.

Herkes Bilgisayar Tamir Edebilir


Bu sitede tüm bilgisayarların yazılım ve donanım sorunlarını kendi kendinize çözebileceğiniz bir konsept geliştirilmiş. Bu konsept, görerek öğrenme konseptidir. Sitede her türlü bilgisayar arızası hakkında ön bilgi verildikten sonra resimli olarak adım adım nasıl çözüme gideceğiniz anlatılıyor. Bilgiler sürekli güncellenerek, yeni arıza ve çözümler için pratik yollar gösteriliyor.

Windows 10 ve Diğer İşletim Sistemlerinde Hata Çözümleri

Yazılımsal olarak meydana gelen ve sizi sinir eden problemlerin çözümünü bu sitede rahatlıkla bulabilirsiniz. Çünkü her şey burada resimli olarak anlatılıyor. Anlamadığınız adımda takılı kalmamanız için resimlerin altında açıklayıcı bilgilere yer veriliyor. Böylece takılıp kalma riski tamamen ortadan kalkıyor. Sanal bilgisayar tamirciniz olan bu site her türlü yazılımlar ve donanımsal sorunlara çözüm getiriyor. Pc arızasının nedenini, yazılımsal arıza ise çözümünü gösteriyor. Arıza donanım ile ilgili olduğunda hangi donanıma odaklanacağınızın net bilgisi de veriliyor. Böylece bu sitede yer alan bilgilerle kendi kendinize bilgisayar tamiri yapabilecek, yeni güncel tamir makalelerini okuyarak bu konuda en az bir tamirci kadar bilgi sahibi olabileceksiniz.

Deneyimli Teknik Ekipten Yazılar

Sitede pc hataları deneyimli teknik ekipler tarafından adım adım anlatılıyor. Böylece bu konuda hiçbir bilgisi olmayan insanlar bile birkaç adımı izleyerek pc hataları sorununu çözebiliyor. Sitede işinize yaramayacak yarım yamalak bilgilere yer verilmiyor. Ya da okuyucunun faydalanması kaygısını taşımayan yazılara da yer verilmiyor. Tamamen herkesin anlayıp uygulayabileceği yöntemler ele alınıyor.

Laptop bilgisayar Masa Üstü Bilgisayar ve Tablet Arızaları


Cihazınız hangi model ve marka olursa olsun pc hataları genel olarak hepsinde aynıdır. Bir yazılımsal hata kodu tüm aynı işletim sistemini kullanan bilgisayarlar için aynı çözümü gerektirir. Bu nedenle her türlü bilgisayar arızalarında pc hataları çözümü sunan bu siteyi ziyaret ederek, hatta tarayıcınızın en sık kullanılanlar listesine bu siteyi dahil ederek, arızalarınızı kolay yoldan resimlerden öğrenerek ve adım adım çözüme giderek, halledebilirsiniz. Hem de bu sitede verilen tüm bilgiler yılların bilgisine ve deneyimine sahip olan teknik elemanlar tarafından verildiği için yanlış yönlendirilmezsiniz.


Konu Che tarafından (11 Eylül 2019 Saat 16:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: Linkler temizlendi
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Linux hataları ve çözümleri CeSaRCripS GNU, Linux ve UNIX 0 05 Ocak 2013 14:08
Mavi ekran hataları ve çözümleri Luis Windows 0 26 Nisan 2010 12:37
MSN Hataları ve Cözümleri Toplu Halde.. Gravity Güvenlik Açıkları 1 16 Ocak 2008 23:08
asp hataları ve çözümLeri.. tioas ASP/ASP.NET 2 08 Ekim 2006 14:51