IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Haziran 2015, 18:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Windows 10 mobil cihazlarla senkronize olabilecek





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yaz aylarında Windows 10 işletim sistemini kullanıma sunmaya hazırlanan Microsoft, çeşitli uygulamalarla platforma olan ilgiyi daha da artırmanın hesaplarını yapıyor. Bu doğrultuda Phone Companion adında yeni bir Windows 10 uygulaması duyurdu.


Uygulama Windows 10 kullanıcılarının akıllı telefonları ile müzik parçalarını, dosyalarını ve resimlerini senkronize edebilmelerine olanak tanıyacak. Bu açıdan Phone Companion birden fazla kategoriyi bir arada barındırıyor.


Genel bir arayüz ile gelen uygulamada hangi platforma ait bir akıllı telefonunuz varsa başlangıç ekranında seçiyorsunuz ve sonrasında verilerinizi senkronize eden asıl ekran karşınıza geliyor.


Bu ekranda verileriniz birkaç yöntem ile senkronize ediliyor. Akıllı telefonunuzdaki OneDrive uygulaması ile iletişime geçen Phone Companion, çektiğiniz fotoğraflarınızı bilgisayarınızdan veya farklı cihazlardan görmenize olanak tanıyor. Ayrıca bağlı durumda iken her deklanşöre basışınızda fotoğraf otomatik olarak bilgisayara aktarılıyor.


Music uygulaması ise akıllı telefondaki OneDrive uygulaması üzerinden bilgisayarınızdaki müzik dosyalarına erişebilmenizi ve oynatma listelerinizi görerek otomatik olarak çalabilmenizi sağlıyor.


OneNote ile yine bilgisayardaki notlarınızı akıllı telefondaki OneNote uygulaması üzerinden görebiliyor ve düzenleyebiliyorsunuz. Yaptığınız düzenlemeler anlık olarak bilgisayardaki versiyona da yansıyor.


Bunlar haricinde Office uygulaması ofis dökümanlarınızı cihazlarınız arasında senkronize edebilmenizi ve düzenleyebilmenizi sağlarken Skype ise WiFi üzerinden görüşme başlatabilmenizi sağlıyor.


Phone Companion uyumlu uygulamalar üzerinden pek çok verinizi bilgisayarınız ile senkronize edebilmenizi ve yönetebilmenizi sağlıyor. Böylece bilgisayarınızdan uzak olsanız bile temel verilerinize erişerek düzenleme yapabiliyorsunuz. Phone Companion uygulaması iOS ve Android ile uyumlu olarak çalışacak. Ayrıca Windows Phone üzerinde de bu kategorilerin hepsi zaten ön yüklü olarak gelecek.









__________________
Güneşin ilk ışıklarına vererek umutlarımı
Masal Dünyamın açıp kapılarını
Girdim insan Kalabalığına
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
10, cihazlarla, mobil, olabilecek, senkronize, windows


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Windows Phone'lu modeller, artık ABD'deki mobil internet trafiğinin %1! Soner Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 08 Mayıs 2012 18:18
Akıllı cihazlarla kablosuz ücretsiz baskı! Deep Bilgisayar Donanımı 0 05 Mart 2012 18:10
Senkronize.. Kralice Aşk ve Sevgi Köşesi 16 29 Haziran 2008 02:16