IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By AngeL

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mayıs 2017, 00:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Uzmanlar Mayıs Ayı İtibariyle Başlayacak ''Eski sevgiliyi yoklama mesajları''na Karşı Uyarıyor




Uzmanlar Mayıs Ayı İtibariyle Başlayacak ''Eski sevgiliyi yoklama mesajları''na Karşı Uyarıyor: ''Yine birini bulamayıp size saracaklar...''

Baharın gelişiyle başlayan yeni sevgili bulma sezonunda şu ana kadar kayda değer bir ilerleme sağlayamayan yüzbinler, Mayıs başı itibariyle eski sevgilileri tekrar bi yoklama aşamasına geçerlerken, uzmanlar bu dönemde yoğunlaşan mesaj trafiğine karşı uyarıyor.
Türkiye, her yıl Mayıs'ın ilk haftası başlayan ve ortalama 2 ila 3 hafta süren bir eski sevgiliyi yoklama dönemine daha girerken, uzmanlar bu yıl da olmadık zamanlarda olmadık kişilerden gelecek mesajlara karşı dikkatli olunması çağrısında bulundular. Ulaştırma Bakanlığı'nın verilerine göre "uyudun mu?", "özledim", "öyle aklıma geliverdin" gibi mesajların en yoğun şekilde gönderildiği bu dönemde eski sevgililer, hormonların ve son 1 ayda yaşanan reddedilmelerin etkisiyle daha agresif ve hızlı sonuç almaya dönük stratejiler izliyorlar.
Yine bakanlığın verilerine göre, eski sevgiliyi yoklamak için vaktiyle birlikte gidilen bir yerlerin resmini "epeydir gelmiyordum buraya. ne eğlenmiştik ya
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
" gibi bir notla yollayanların oranı %63. Birlikte izlenen bir filmden sahne yollayanlar %46, ortak sevilen bir şarkının youtube link'ini yollayanlar ise %81. Eski sevgililerin önemli bir kısmı ise işi şansa bırakmamak için bunların üçüyle birden saldırıyor.
"En az 10-15 kişi daha vardır"
Konuyla ilgili olarak sorularımızı yanıtlayan Hacettepe Üniversitesi Psikayatri Bölümü Öğretim Üyesi Doç Dr. Aycan Cemilgen de, bu dönemin en hasarsız biçimde atlatılması için değerli tavsiyelerde bulundu. "Düşebileceğiniz en tehlikeli tuzak, onun için özel olduğunuzu hissetmeniz. O yüzden şunu asla aklınızdan çıkarmayın: Sizden önce ya da sizinle birlikte minimum 5-6 kişiye bulaşmış durumda olacaklar. Siz derken, sosyal medya hesaplarını kontrol edip hayatında birinin olmadığına kanaat getirdikleri muhtemelen toplam 10-15 kişilik bir listeden bahsediyorum." diyen Cemilgen, "Mümkün olduğunca sakin kalmaya ve mesajlara en erken 24 saat sonra yanıt vermeye çalışın. 2-3 gün yoklayıp bir şey çıkmayacağını anladıktan sonra fazla oyalanmadan yola devam etmeleri en olası seçenek..." sözleriyle de kamuoyunu rahatlatacak mesajlar verdi.
Instagram story'e dikkat!
Hangi eski sevgililerin ne zaman yoklayacağını belirleyip erkenden önlem almanın da önemli bir savunma mekanizması olacağına dikkat çeken Doç. Dr. Cemilgen, 1 yıl sonra aniden tekrar gelmeye başlayan like'lar gibi sosyal medyadaki anormal hareketlenmelerin iyi izlenmesi gerektiğini belirtirken, son olarak şunları kaydetti:
"Bu dönemde özellikle Instagram story'lerine dikkat. Direkt oraya üşüşecekler ve ne koyarsanız izlemeye başlayacaklar. Direkt like vermeye ya da mesaj atmaya çekinen çoğunluk varlığını bu şekilde hatırlatma yolu seçecektir. Bu hem kimlerin sizi yoklayacağını anlamak hem de aynı anda birden fazlasına 'başka kapıya' mesajı vermek için önemli bir fırsat. "Nah" işareti yapan elinizi çekip koyarak çok direkt bir şekilde mesajını iletebileceğiniz gibi, Demet Akalın'ın duruma uygun bir şarkısına eşlik ettiğiniz bir performansınızı ya da size yolladığı bir mesajın ekran görüntüsünü isim kısmı silinmiş ve üzerine bolca smiley eklenmiş şekilde de kullanabilirsiniz. Orası biraz da sizin insafınıza ve yaratıclığınıza kalmış..."

zaytunghaber

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Uzmanlar Uyarıyor: Sevgilinize Peluş Oyuncak Almayın. Düş Haber Arşivi 0 02 Şubat 2013 23:04
BİM'de eski sevgiliyi görmek N999 Komedi ve Mizah 3 19 Ocak 2012 15:16
Uzmanlar uyarıyor: "Lazer epilasyondan önce doktora görünün" Lucifer Kadın Sağlığı 0 24 Kasım 2011 11:29
Dikkat! Uzmanlar uyarıyor Feronia Sağlık Köşesi 0 31 Ekim 2009 13:56
Uzmanlar Uyarıyor Heidi Sağlık Köşesi 0 09 Haziran 2008 14:26