IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Nisan 2012, 22:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yandex Haberler





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yandex arama motorunun kullanıcılarına sunduğu hizmetlerden birisi de “Haberler” hizmetidir. Yandex Haberler Türkiye’de ki ve Dünya’da ki son haberleri toplamakta ve işlemekte, kullanıcılarına bu haberleri detaylı bir şekilde sunmaktadır. Yandex Haberler sürekli güncellenmekte ve son dakika haberlerini tarafsız ve doğru bir şekilde kullanıcılarına iletmektedir. Yandex’in sunduğu haberler Dünya’nın ve Türkiye’nin önde gelen haber ajanslarından alınmaktadır. Bu ajanslardan alınan haberler önem derecesine ve güncelliğine göre Yandex Haberler sayfasında yayınlanır. Yandex Haberler; haberleri sadece metin olarak sunmaz. Habere ilişkin resimleri, vide-oları ve diğer multimedya materyallerini de içerir.
Yandex Haberleri kategoriler altında da takip etmeniz mümkündür. Spor, ekonomi, teknoloji, magazin, kültür ve sanat gibi kategorilerde de o kategoriye ilişkin son haberleri de görüp okuyabilirsiniz. Yandex Spor Haberlerinde Türkiye’deki ve Dünya’daki son dakika spor haberlerine ve maç sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Ekonomiyi yakından takip edenler, paranın seyrini merak edenler için Yandex Ekonomi Haberleri, Son teknolojik gelişmeleri takip etmek için Yandex Teknoloji Haberlerini kullanabilirsiniz. Bunun dışındaki kültür-sanat, yaşam, politika, sağlık gibi kategorilerde de son dakika gelişmelerinin ve haberlerini bulmanız mümkündür. Bunun yanında Yandex Haberlerdeki arama özelliği ile istediğiniz haberleri arayabilir. Geçmiş haberleri görüp okuyabilirsiniz. Yine bu haberleri resim içeren ya da vide0 içeren şekilde aratarak sadece resim veya vide0 içeren haberleri de görebilirsiniz.
Yandex sadece arama motoru özelliği ile değil mail, harita, haberler, vide0, hava durumu gibi ekstra özellikleri ile kullanıcılarına hizmet etmektedir. Aynı zamandaYandex Reklamile Yandex’e reklam verebilir. Yandex’in kullanıcılarına sunduğu bu avantajlardan sizlerde faydalanabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
haberler, yandex


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yandex Google'la yarışıyor! Deep Yandex 3 05 Mayıs 2012 13:37
Yandex.Com.TR ErKaNs Yandex 0 18 Mart 2012 23:35
Yandex Twitter'la anlaştı! Deep Twitter Haberleri 0 23 Şubat 2012 14:53
Yandex öğretmenleri unutmadı! KarakıZ Yandex 0 24 Kasım 2011 21:41
Yandex'le Türkiye'de bir ilk! (Resimli) KarakıZ Ağ, Network ve Networking 0 19 Ekim 2011 20:30