IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Kasım 2013, 15:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yandex Müzik Kullanıcılarının Hizmetine Sunuldu




3500 çalışanı ve 7.8 milyar dolar değeriyle Rusya pazarının yüzde 60′ına hakim olan Yandex, Türkiye’de birbiri ardına servislerini açarak temel kullanıcı tabanını oluşturmayı amaçlıyor. Geçtiğimiz yıl cirolarının yüzde 60 oranında arttığını belirten Volozh, yaklaşık 625 milyon dolar ciro elde ettiklerini belirtti.
Türkiye pazarına büyük önem verdiklerini belirten Arkady Volozh, geçtiğimiz haftalarda Yandex.Türkiye’nin yeni ofisine geçtiklerini ve sadece Yandex.Türkiye için Rusya’da 100 kişinin çalıştığını açıkladı.Geçtiğimiz yıl Türkiye pazarına giren ve o günden bu yana bir çok güzel servisini ülkemize kullanıcıların beğenisine sunan Yandex müzik severleri de unutmadı.Her geçen gün kendisini biraz daha geliştiren Yandex Türkiye artık web arama sonuçlarında yerli ve yabancı şarkılara yer vermeye başladı. Ülkemizdeki müzik severler artık kolaylıkla yandex arama motorunda aradıkları şarkıları mükemmel ses kalitesi ile dinleyebilme imkanı elde ettiler. Yandex’in bu yeni hizmeti kullanıcılara her türden yaklaşık 170 bin Türkçe şarkıyla beraber uluslararası 2.5 milyon eseri de arama sonuçlarında sizlerin beğenisine sundu. Fakat Yandex’in müzik servisinde şarkıları indirme imkanınız bulunmamakta.


Yandex Türkiye Ülke Müdürü Alisher Hasanov, “Yandex olarak kullanıcıların tüm sorularına yanıt vermeyi amaç edindik. Kullanıcılarımıza web’de hakkında bilgi aradıkları sanatçıların şarkılarını dinleme olanağı sunmak da bunun bir parçası. Türkçe web aramada bir ilke imza atarak arama sonuçlarında müzik dinleme imkanı da sağlamaya başladık” dedi.Yandex’in bu yeni ve ücretsiz hizmeti Yandex müzik Mü-Yap, Mesam, MSG ve mÜYORBİR gibi kuruluşlar, ve dünyaca ünlü müzik şirketleri EMI ve warner’ın yanında The Orchard, Ingrooves, Dance All Day ve Symphonic Distribution gibi büyük bağımsız müzik şirketleri ile yaptığı telif anlaşmaları sonucu ortaya çıkmıştır.

__________________
en büyük servet itibardır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hizmetine, kullanıcılarının, müzik, sunuldu, yandex


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İşte son iki yıldır oldukça büyüme kaydeden Yandex firmasının Yandex.Disk uygulaması hayLaz Yandex 0 09 Eylül 2013 10:32
Yandex, ‘Yandex.Disk’ten para kazanmaya başladı hayLaz Yandex 0 31 Temmuz 2013 04:17
Yandex Optimizasyonu ve Yandex’de Yükselmek hayLaz Yandex 0 18 Haziran 2013 12:49
Yandex müzik işine girdi Pargali Yandex 0 29 Mart 2012 10:04
VDSL2 teknolojisi abonelerin hizmetine sunuldu Süslü Bilişim Hukuku 0 16 Şubat 2009 16:47