IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Eylül 2009, 01:07   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Forvetler fedakarlığa hazır!




Adanaspor'un sakat olan iki forveti Emre Aktaş ve Emrah Bedir fedakarlık yapmaya hazır

Emre Aktaş'ın sakatlanması ile forvette Mbilla'ya kalan Adanaspor'da Karşıyaka maçı öncesi sakatlanan Emrah Bedir'den mesaj geldi:
"Hocam görev verirse oynamak isterim"

Karşıyaka maçı öncesi sakatlandığını hatırlatan Emrah Bedir, "Sakatlığım iyiye gidiyor. Bu hafta yetişmeye çalışacağım. Kendimi iyi hissediyorum. Hocam görev verirse oynamak istiyorum" dedi.

İlk iki haftanın Adanaspor açısından iyi geçtiğini dile getiren Emrah, "Rizespor maçını kazansaydık mükemmel bir hava olacaktı. Ancak bu maçı unutup şimdi Kocaeli maçına bakmalıyız" şeklinde konuştu.

Bu sezon ile ilgili hiçbir hedef koymadığını ve lige hafta hafta baktığını vurgulayan genç golcü, "Sakatlıklar yaşadığım için uzun vadeli hedefler koymuyorum. Herkesin bir hedefi var ama ben lige hafta hafta bakacağım. İnşaallah Kocaeli maçında sahaya çıkarım" şeklinde ifadeler kullandı.

Emre Aktaş: "Gerekirse oynarım"
Rize maçında sakatlanan golcü futbolcu Emre Aktaş ödemin ve ağrılarının devam ettiğini belirterek, "Şu an için oynanamam zor gözüküyor, ama gerekirse oynarım" dedi.

Maçın sonucuna çok üzüldüğünü belirten golcü futbolcu, "Karşılaşmayı tamamlayamadığım için çok üzgünüm. Şu an için tedavim devam ediyor. Kocaeli maçında oynamayı çok isterdim. Adanaspor’un başarısı her şeyden önemli. Şu halde bile takımıma fayda sağlayacaksam formamı seve seve giyerim. Tek dileğim hiçbir futbolcunun bu tür sakatlıklar yaşamamasıdır" dedi.

Adanaspor'da Rizespor karşısında alınan yenilgi unutulmaya çalışılıyor. Teknik Direktör Ekrem Al, futbolda olabilecek şeyleri yaşadıklarını dile getirerek, "Bu ne ilk ne de son olacaktır. Önümüzde uzun bir maraton var. İnişli-çıkışlı dönemler yaşanacak. Bazen mağlup olacağız, bazen şansa kazanacağız, bazen şansa kaybedeceğiz. Biz futbolun var olan öğlerinden birini yaşadık. Rize karşısında oyunun genelinde iyiydik. Galibiyeti yakaladık 4-5 yapabilirdik, yapamadık sonra kontradan gol yedik. Artık bunu unutacağız, önümüze bakacağız. Tabi ki maçtan ders çıkaracağız. Ders aldığımızda da yürüyüşümüz daha farklı olacak" dedi.

Takımın oyununda, düşünce yapısında ve sahadaki mücadelesinde hiçbir eksiklik olmadığını anlatan Ekrem Al, "Biz insanlara mağlup olmayacağız ve bu ligi namağlup bitireceğiz gibi söylemde bulunamayız. Mağlubiyetler olacak ama şampiyonluğun ensesinden ayrılmamak gerekir" ifadesini kullandı.

Kocaeli maçına galibiyet parolasıyla gideceklerini vurgulayan Al, "Her maça aynı hedefle çıkıyoruz. Kocaeli koşan, mücadele eden, dinamik ve aldığı sonuçlarla enteresanlık yaratan bir takım. Gençliğine bakmadan onların gerçek kimliklerini göz önünde tutarak sahaya çıkıp, galibiyet arayacağız. İnşaallah umduğumuzu da bulacağız" şeklinde konuştu.

Adanaspor, Bank Asya Birinci Ligi'nde üç maç oynadı ve şu ana kadar rakip filelere altı gol kaydetti..Karşıyaka'yı 1-0 yenen ardından Mersin İdmanyurdu'nu deplasmanda 2-1 mağlup eden Turuncu-Beyazlılar son Rizespor maçını 4-3 kaybetti.. 3 maçta altı gol atan Adanaspor kalesinde ise 5 gol gördü.. Adanaspor maç başı iki gol ortalamasıyla oynuyor.. 3 maçta altı gole imza atan Adanaspor'da bu gollerin iki'şer tanesini Emre Aktaş ve Fevzi atarken, diğer golleri Mbilla ve İzzet kaydetti.. Adanaspor ilk iki maçta kalesinde sadece bir gol görmesine karşın son Rizespor karşılaşmasında Turuncu-Beyazlı takımın 4 gol yemesi dikkat çekti..

Adanaspor’da Kocaeli maçı hazırlıkları devam ederken bir yandan da sakat futbolcuların tedavileri devam ediyor.Rize maçında bileği burkulan Emre Aktaş ve Karşıyaka maçı öncesinde üst adalesinde yırtık tespit edilen Emrah Bedir’in maça yetiştirilmesi için sağlık ekibi seferber oldu. Teknik Direktör Ekrem Al futbolcularla sürekli olarak toplantılar yaparak futbolcuları zorlu maça motive ediyor.

Adanaspor takımı Pazartesi günü oynayacağı Kocaelispor maçı için Pazar günü sabah Havayolu ile İstanbul’a oradanda Kocaeli’ne geçecek. Kocaeli-Adanaspor maçının bilet fiyatları da açıklandı.. Kale arkası 5, maraton 10, Numaralı tribün 40, VİP 100 ve protokol tribününün ise 200 TL'den satılacağı açıklandı..

Serkan ŞENYÜREK

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
fedakarliga, fedakarlığa, forvetler, hazir, hazır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ajan Hazır Kod Bolumu Ve Buda Hazır Kod. ( Nick.txt ) Joop mIRC Scripting Hazır Kodlar 1 21 Şubat 2010 11:09