IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Kasım 2009, 12:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fevzi Özkan'dan samimi açıklamalar!




İbrahim Tatlıses dinliyor, futbolu bıraksa da Zidane hayranı, Arda Turan'ı örnek alıyor, futbola başladığı kulüp Şanlıurfaspor'u unutamıyor ve yenilmeyi kabul etmeyecek kadar hırslı bir isim; Fevzi Özkan..




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


-Gol attığın maçları Adanaspor kazanamıyor ama asist yaptığın maçları kazanması seni nasıl etkiliyor?
"Gerçekten ilginç bir istatistik. Gaziantep Büyükşehir Belediye maçında gol attırdım ve maçı kazandık, mutlu oldum.. Ancak Rize, Altay ve Erciyes maçlarında gol atmama rağmen kazanamadık. Kazanamayınca gol attığınıza sevinemiyorsunuz. Bu bende buruk bir sevinç yaşatıyor. Gol attığım maçlarda galip gelseydik, şu an ya liderdik ya da ikinciydik... Gol atmak beni mutlu ediyor ama kazanmak kadar güzel birşey yok. Kazandığınız zaman herkesi mutlu ediyorsunuz.."

-Erciyesspor garanti maç gibi gözüküyordu, neden puan kaybettiniz?
"Erciyes maçında ilk yarı kötü oynadık. Biz maça ısınamadık, kötü değil çok kötü başladık. Hacettepe ve Altay maçları gibi başlayamadık ve baskı kuramadık. Erciyes golü buldu ve 5 kişiyle defanstan çıkmadılar. Geriye çekilen takımları seyircisiz ve baskı yapmadan açmamız çok zordu. Bizim için kaybetmememiz iyi oldu, gerideyken 1 puan almak da iyidir.. Kazanamıyorsan kaybetmemek de şampiyonluk için önemlidir. Taraftar bizden şampiyonluk bekliyor, haklılar ama o stadda taraftarımızın olması bizi havaya soktuğunu ve güç verdiklerini unutmamaları gerekiyor.. Erciyes'e puan kaybını Dardanel'i yenerek telafi edeceğiz"

-Dardanel deplasmanı kolay mı, zor mu olur?
"Dardanel içeride kötü oynuyor. Dardanel'in bir mazisi var. Genç takımlar. Onlarda transfer amaçlı oynayan oyuncular var, futbolcuları satmayı düşünüyorlar.. Ligi düşünmüyorlar.. Biz de şampiyonluğa oynuyoruz ve deplasmanda rahat çıkıyoruz. Deplasmandaki bu rahatlığımızı oyuna yansıtarak Dardanel'i yeneceğiz. Alacağımız galibiyetle içerdeki kaybımızı telafi etmek istiyoruz.. Dardanel'in 12 maçta ciddi bir istatistiği var.. Hem içerdeki hem de dışardaki maçlarda bir tek beraberlikleri yok. Ya kazanıyorlar ya da kaybediyorlar.. İnşaallah bu maçta da bu istatistik devam eder ve içerde bize kaybederler."

-Kemal Kılıç ile daha önce çalıştın ve tekrar görev alan Kılıç için neler söylersin?
"İki yıl önce Adanaspor'da şampiyonluk yaşadım.. Ben devre arası Adanaspor'a geldim ve Kemal hocayla iyi bir kamp dönemi geçirip lige iyi başladık. Kemal Kılıç bu sezon tekrar göreve geldi. Kemal hoca geldikten sonra deplasmanda kaybetmiyoruz ve rahat oynuyoruz. Dardanel maçına kesinlikle üç puana gidiyoruz. Adanaspor şampiyonluğu istiyorsa içerde-dışarda kazanmamız gerekiyor. Dardanel deplasmanı için şunu söyleyebilirim; kazanmaya gideceğiz ama kazanamazsak da yenilmeyeceğiz.."

-Şanlıurfa'dan geldin ve ilk kez gurbete çıktın, sıkıntı çektin mi?
"Şanlıurfa'dan geldiğimde çok mutlu oldum. Urfa'dan sonra Adanaspor'a gelmek benim için büyük bir şanstı. İlk geldiğim gün biraz zorluk çektim çünkü Adana benim ilk gurbetimdi.. Sonra kendimi geliştirdim ve ağırlığımı koymaya başladım. İnşaallah böyle devam eder... Adanaspor'a geldiğimde kendimi Adana'ya ispatlamak ve Fevzi olarak anılmak istiyordum. Şimdi Adanaspor'la Süper Lig'e çıkmak ve ardından Adanaspor'dan daha büyük takıma gitmek istiyorum.."

-Fevzi Özkan'ı nasıl buluyorsun, eksikleri var mı?
"Hepimizin eksiği var. Eksiklerimizi Kemal hoca ve yardımcıları ile konuşarak gidermeye çalışıyoruz. Kondüsyonerimiz Serkan hoca ile sürekli konuşuyoruz. Şu andaki eksiğim maçın sonlarına doğru oyundan düşüyorum.. Bu eksiğimi gidermem gerekiyor.. Eksiğimi gidermek için elimden geleni yapıyorum ve daha fazla çalışacağım.. Çünkü biz şampiyonluğu çok istiyoruz."

-Eksiklerini dile getirdin, peki Fevzi'nin artısı daha doğrusu en büyük özelliği nedir?
"En büyük özelliğim hırsım olması. Kaybetmeyi sevmiyorum. Yenilmeyi kendime yediremiyorum, en büyük artım hırsım.. Adanaspor taraftarının hakkı şampiyonluk beklemek.. Ben de Urfalıyım ve Şanlıurfaspor'dan şampiyonluk beklerim. Onların tek dileği bu. Adanasporla yatıp kalkıyorlar. Bir kısım taraftar bize en büyük zararı verdi. Taş atan kişileri Adanaspor taraftarı durdurmaya çalıştılar.. Onları yapanları uyarmamız gerekiyor. Cezayı hem bizler, hem onlar çekti, 2 puan bıraktık. Taraftar olsaydı böyle olmazdı. Rakibi ve hakemi baskı altına alırdık. Bir daha yapmamalarını istiyoruz, geçen seneye göre şampiyonluk yolunda çok iddialıyız. İnşaallah bir daha ceza almayız."

-Fevzi kimi dinler, hangi oyuncuyu örnek alır, Türkiye'de hayran olduğu futbolcu kim?
"Kulağa hoş gelen her müziği dinliyorum. Ama en çok dinlediğim isim İbrahim Tatlıses.. Türkiye'de futboluna hayran olduğum isim Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan. O'nun gibi oynamaya çalışıyorum ve çok beğeniyorum. Dünyada ise her zaman örnek aldığım isim futbolu bırakmış da olsa Zinedine Zidane.. Futbola başladığım kulüp olan Şanlıurfaspor'u da asla unutamam..."

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
aciklamalar, açıklamalar, fevzi, ozkandan, samimi, Özkandan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Leyla Bilginel'den samimi açıklamalar Seth Haber Arşivi 0 12 Ocak 2015 20:31
Gizem Karaca'dan samimi açıklamalar Seth Haber Arşivi 0 15 Aralık 2014 17:37
X-MEN'den samimi açıklamalar! Kalemzede Haber Arşivi 0 27 Ekim 2012 11:43
-Angelina'dan samimi açıklamalar! Sametold Haber Arşivi 0 01 Eylül 2011 17:28