IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   1. Lig ve Diğer Ligler (https://www.ircforumlari.net/1-lig-ve-diger-ligler/)
-   -   "Çıkış yakalamak istiyoruz" (https://www.ircforumlari.net/1-lig-ve-diger-ligler/297751-quotcikis-yakalamak-istiyoruzquot.html)

Juventus 14 Kasım 2009 12:43

"Çıkış yakalamak istiyoruz"
 
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, kulüp başkanı Ünsal Göksen, Giresunspor maçını da kazanarak istikrarlı bir çıkış yakalamak istediklerini söyledi.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




Yeni teknik direktör Cemal Gürsel Menteşe ile çıktıkları ilk maçta deplasmanda Samsunspor'u yenmeyi başaran mavi beyazlı ekip, Giresunspor maçını da kazanmak istiyor.

Teknik direktör Menteşe'nin göreve gelmesiyle takımda bir kan değişikliği olduğuna işaret eden Göksen, şöyle konuştu:
''Yeni hocamızla çıktığımız ilk maçta sahadan galibiyetle ayrılmamız, bizim için büyük bir sevinç oldu. Bir çiçekle bahar gelmeyeceğinin de bilincinde olmakla birlikte, bu galibiyetin ilerisi için büyük bir umut almasını istiyoruz. Samsunspor maçı sonrasında, bir haftalık ara olması, bizim açımızdan olumlu diye düşünüyorum. Takım olarak, bu süreyi çalışarak, günde çift idman yaparak en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bunun yanı sıra yeni teknik direktörümüz Menteşe de bu süre içinde takımı daha iyi tanımak için bir fırsat yakalamış oldu.''

Göksen, Giresunspor'un ligin en güçlü takımları arasında yer aldığını, kadrosunda çok güçlü oyuncuları bulunduğunu, çok zorlu bir maça hazırlandıklarının bilincinde olduklarını da sözlerine ekledi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:45.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net