IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Temmuz 2011, 18:14   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kaf Kaf logosunu buldu




Gelecek yıl 100. yılını kutlayacak Karşıyaka Spor Kulübü'nün bu seneden itibaren lisanslı ürünlerinde kullanacağı logo için düzenlenen yarışmanın sonucu açıklandı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, düzenlediği basın toplantısında, bu yıldan itibaren 100. yıl kutlamalarına başlayacaklarını, bununla ilgili olarak PTT'ye anı pulu için resmi başvuruyu yaptıklarını söyledi.

Önlerindeki 2 senede kulübün resmi ürünlerinde kullanacakları logo için bir yarışma düzenlediklerini ve bunu sonuçlandırdıklarını kaydeden Çalışkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

''2011 yılında başlayacağımız kutlamalara 2012'de de devam edeceğiz. Bunun için düzenlediğimiz logo yarışmasını sonuçlandırdık. Logo ve arma karıştırılıyor. Armamızda bir değişiklik yok. Bu yıl belirlediğimiz logoyu gelecek yıl kullanmayacağız. Taraftarımız da logolu gerçek ürünlerimizi alarak, kulübe katkı sağlayacağını bilecek.''

Çalışkan, bazı kulüplerin 100. yıllarında formalarına reklam almadığını belirterek, ''Bizim bu yıl göğüs reklamı kullanma zorunluluğumuz yok. Ben bu yıl formalarda sadece Karşıyaka amblemi olmasını istiyorum. Bazı arkadaşlarımız fazla lüks olduğunu düşünse de bu açığın kapatılacağına inanıyorum'' dedi.

Türk futbolunun içinde olduğu durumun yansımalarını zamanla göreceklerini ifade eden Çalışkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bunu bugün itibariyle kestirmek zor. Bir çok konuda farklı görüşler, tartışmalar var. Karşıyaka Spor Kulübü olarak bu süreci sabır içinde geçmeye çalışıyoruz. Biz, 1963-1964 sezonunda oynadığımız ve 4-1 kazandığımız lig maçından sonra rakip takımdan oyuncuların Karşıyaka'dan para aldığını öne sürdüğü için küme düşürülmüştük. Ancak daha sonra Danıştay kararı ile tekrar Süper Lig'e yükselmiştik.''

100. yıl yapılanmasından sorumlu asbaşkan Ahmet Diker ise 100. yıl komitesi olarak ilçede ''Karşıyakalıyım diyen'' herkesin kapısını alacaklarını ve destek arayacaklarını kaydetti.

Diker, 100. yıl kutlamaları çerçevesinde kulübün kurucusu Zühtü Işıl'ın heykelini 8 Eylül'de açacaklarını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Karşıyaka'nın bu yıl ürünlerinde kullanacağı ve İstanbul'dan Taner Şehri'nin hazırladığı 100. yıl logosu basın mensuplarına tanıtıldı.


Lig TV

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
buldu, kaf, logosunu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yahoo Logosunu Değiştirdi! SeckiN Yahoo 0 05 Eylül 2013 15:28
Microsoft Logosunu Yeniliyor Liaaa Bilim Dünyasından Son Haberler 0 25 Haziran 2012 03:03