IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Temmuz 2011, 21:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Maddi sıkıntı olacak"




Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor Kulübü Başkanı Halit Evin, liglerin ertelenmesinin maddi açıdan zor durumda olan kulüpleri sıkıntıya sokacağını belirtti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Evin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sakaryaspor'un ödeme güçlüğü çektiği bir miktar borcu bulunduğunu hatırlatarak, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) erteleme kararı öncesi ligin başlangıç tarihine göre planlama yaptıklarını anlattı.

Liglerin ertelenmesi nedeniyle stat hasılatlarının ellerine geç geçeceğini ifade eden Evin, ''Liglerin başlanmasına bir aydan fazla bir zaman var. Bu takımlar bu zamanı nasıl geçirecek? Herkes hazırlıklarını, kampını bitirdi. Kamp parası gibi ödeme sıkıntıları varken, liglerin ertelenmesi böyle bir külfetin büyümesine neden oldu. Çünkü, bütün kulüpler ödeme programını ligin başlangıcına göre ayarlamıştı. Liglerin ertelenmesi maddi açıdan bizim gibi zor şartlarda olan kulüpleri sıkıntıya sokacak. Programlarımızda değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Şimdi yeniden kamp programı belirleyeceğiz fakat bunun için de yeni bir bütçe planlaması yapmak gerekecek. Ayrıca liglerin geç başlamasından ötürü bir ay boyunca stat hasılatlarından da yararlanamayacağız'' dedi.

TFF'de kulüp yöneticilerinin katılımıyla yapılan toplantıda, Bank Asya'daki bazı kulüplerin de şike olayına karıştığı yönündeki iddiaların gündeme geldiğini öne süren Evin, şöyle konuştu:

''Bu kulüplerin de cezalandırılacağı söylendi. Bu cezaların disiplin cezası, para cezası ve ihraç etme şeklinde olacağını düşünüyorum. Şunu söyleyebilirim ki bu işin rantı 1 milyar lira civarında. Bu yüzden, bu konu federasyonu aşacak bir konu olabilir. Böyle bir durum olunca federasyon topu hükümete de atabilir. Bana göre şöyle olmalı, eğer ben Sakaryaspor Kulüp Başkanı olarak şike yaptıysam benim ceza almam gerekir. Yani bu şike olayına karışan kulüpler değil de kişiler cezalandırılmalıdır. Büyük bir soruşturma var ortada ve biz Sakaryaspor olarak soruşturma sonunda art niyetin olmadığı temiz bir futbol istiyoruz.''

Lig TV

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
maddi sıkıntı olacak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık