IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Eylül 2011, 11:40   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ligin favorisi değiliz!




Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, ''Uyum sürecini geçerken oynayacağımız maçlardan en iyi şekilde ayrılmak için çalışacağız'' dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Hamzaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 2,5 aydan bu yana lige hazırlandıklarını, tüm takımlar için başarılı bir sezon dilediğini söyledi.

İlk haftaki rakipleri İstanbul Güngörenspor'un iyi transferler yaptığını kaydeden Hamzaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Ligin diğer takımlarına da baktığınızda, çok çetin bir lig bizi bekliyor. Bütün takımlar çok büyük oyuncular transfer ederek kadrolarına takviyeler yaptılar. Çok zevkli bir sezon geçireceğiz. Geçen seneki kadromuzdan bizimle devam eden arkadaşların yanına eksik olan yerlerimize takviyelerle oldukça iyi bir kadro yaptık. Fakat bir uyum süreci mutlaka lazım. Takım olabilmek biraz zaman alıyor. Biz grubumuzdaki takımlardan daha kısa süre içerisinde bunu atlatabiliriz. Bu süreci geçerken oynayacağımız maçlardan en iyi şekilde ayrılmak, toplayabildiğimiz en fazla puanı toplamak için çalışacağız.''

Hamzaoğlu, kamuoyunda yaptıkları transferlerden sonra kendilerinin ''şampiyon adayı'' gibi gösterildiklerini belirterek, ''Bence bu tür bir yanılgıya girmememiz gerekir. Geçtiğimiz sezon kadromuz çok eksik olduğu için bu transferleri yaptık. Ancak grubumuzdaki takımların seviyesine geldik. Biz bu yarış içerisinde, onlardan daha çok istersek ve çok daha sahiplenirsek, sezon içinde bu bizi daha yukarılara taşıyabilirler. Çünkü Bank Asya 1. Lig o kadar kolay bir lig değildir. Şu andaki kadromuzla şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilmemiz doğru değil'' dedi.

Geçen sezon Denizlispor'da çok iyi bir kadrolarının bulunduğunu ve iyi futbol oynamalarına rağmen, Denizlispor ilk 6'ya kalamadığını hatırlatan Hamzaoğlu, şunları kaydetti:

''Kağıt üzerindeki kadrolar veya isimler, bir yere kadar insanı taşıyor. Daha işin başında, bu iş kolay gibi gelmesin kimseye, Bank Asya 1. Lig çok zor bir lig, bizden daha çok geniş bütçelerle çok daha geniş kadroya sahip takımlar var. Biz oyuncularımıza, kendimize, şehrimize ve taraftarlarımıza ve yönetimimize inanıyoruz. Biz bu inancın sonunda bizi hedefimize ulaştıracağını düşünüyoruz ama bu sene ama önümüzdeki sene, Akhisar Belediyespor bu hedefe ulaşacaktır, zaman ve sabır çok önemlidir.''

Hamzaoğlu, kadrolarının 4'ü kaleci 27 kişiden oluştuğunu, toplam 13 oyuncu transfer ettiklerini bu transferleri yaparken kulübün hem bu senesini, hem de gelecek yıllarını düşündüklerini söyledi.

Mimar Yahya Baş Stadı'nda yarın saat 15.30'da oynanacak İstanbul Güngörenspor-Akhisar Belediyespor karşılaşmasını Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.

Lig TV

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
değiliz, favorisi, ligin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
SLyter in favorisi :D Deep Komik Loglar 12 01 Haziran 2011 16:53