IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Eylül 2011, 11:43   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gaziantep BŞB, İstanbul Güngörenspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor!




Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, İstanbul Güngörenspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yeni sezonun ilk maçında deplasmanda güçlü rakibi Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalarak 1 puan almayı başaran mavi-beyazlı ekip, sezonun kendi sahasındaki ilk maçında, taraftarların da desteği ile galip gelebilmenin hesaplarını yapıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Ünsal Göksen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Güngörenspor maçına mutlak galibiyet için hazırlandıklarını söyledi.

Deplasmanda karşılaştıkları Çaykur Rizespor maçından 1 puanla ayrıldıklarını vurgulayan Göksen, ''Galibiyet için hazırlandığımız bu zorlu maçtan iyi mücadele ederek sahadan beraberlikle ayrıldık. Deplasmanda yenememiş olmakla birlikte yenilmemiş olmak da önemli. Ayrıca, futbolcuların ortaya koymuş olduğu mücadeleden de memnun oldum'' diye konuştu.

Çaykur Rizespor maçı sonrasında tüm dikkatleri İstanbul Güngörenspor maçına yönelttiklerini ifade eden Göksen, şöyle devam etti:

''İstanbul Güngörenspor maçı bizim için, yeni sezonun kendi sahamızda yapacağımız ilk maç olması açısından da ayrı bir önemi var. Uzun bir aranın ardından, taraftarlarımızla buluşacak olmanın heyecanı içerisinde bulunuyoruz. Futbolcularım, teknik direktörümüz Erol Azgın ve yardımcılarının nezaretinde yoğun bir hazırlık döneminden geçiyor. Çaykur Rizespor maçının da vermiş olduğu yüksek moralle kendi tesislerimizde başlayan hazırlıklarımız devam ediyor. Takımda iyi bir hava var, futbolcularımız hırslı ve istekli çalışıyor. Bu durum galibiyet umutlarımızı daha da artırıyor. Kendi sahamızda 3 puana ulaşmak istiyoruz, tüm hesaplarımız galibiyete yönelik.''

İstanbul Güngörenspor'un güçlü bir takım olduğuna işaret eden Göksen, şunları kaydetti:

''Genç ve mücadeleci bir kadroya sahip olan rakibimiz, yeni sezonun ilk maçında kendi sahasında Akhisar Belediyespor'a yenildi. Yani sezona iyi bir başlangıç yapamayan rakibimiz, bir anlamda hatasını da telafi etmek açısından sahaya galibiyet için çıkacak. Bizim amacımız da galibiyet olduğu için çok zorlu bir 90 dakikanın bizi beklediğini biliyoruz. İşimiz kolay değil, futbolcularım da bu maçın ne kadar önemli olduğunun bilincinde. Teknik heyete ve futbolcularıma güveniyorum. Saha ve seyirci avantajını da kullanarak 3 puana ulaşmak istiyoruz.''

Göksen, cezalı futbolcuları bulunmadığını sakat olan ve halen tedavileri süren Serdar ve Ali Sakal'ın durumunun ise maç günü belli olacağını sözlerine ekledi.

Lig TV

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bşb, gaziantep, güngörenspor, hazırlıklarını, istanbul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gaziantep Beşiktaş Kupa Maçı Özeti – ----- – 2-2 Sevda Haber Arşivi 0 22 Nisan 2011 06:25