Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mayıs 2010, 13:40   #1
Çevrimdışı
Slipknot
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Antivirüs hata yapınca...





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


On milyondan fazla oyuncusu bulunan ve oyuncu sayısı ile Gunniess Rekorlar Kitabı'na bile giren World of Warcraft'ın son yayınlanan güncellemesinde virüs olduğu uyarısı ortalığı karıştırdı. Tüm devasa online oyun pazarının [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tahmin edilen WoW oyuncuları geçtiğimiz günleri oyun ile değil, son güncellemedeki virüs paniği ile geçirdiler.

Ama bu paniği yaşanların sadece Symantec firmasının anti-virüs programını kullanan oyuncularla sınırlı olması, bir süre sonra durumun anlaşılmasına neden oldu; Symantec hatalı bir şekilde WoW güncellemesindeki scan.dll.new adlı dosyayı bir Truva atı sanmıştı. Symantec'in Norton anti-virüs programı bu dosyanın yol açtığı güvenlik tehlikesini "yüksek" olarak derecelendirip, dosyaya erişimi otomatik olarak engelledi.

Oyuncuların bir kısmı Norton'un scan.ddl.new dosyasını serbest bıraktığını belirtiyorlar. Resmi açıklama olmadığı için kesin bir şey söylemek zor ama görünüşe göre Symantec bu hatayı sessiz sedasız çözüp, konunun kapanmasını umuyor gibi görünüyor.

Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti.

Kahraman Tazeoğlu
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver