| Cevap: Güzel söz
Bir oyunun daha sonuna geldik... "Tepkisizlik Oyunu" nda son perde... Biliyorum sayın seyirciler, vakitsiz sürprizlerle ve istikrarsızlıklarla dolu bir senaryo bu! Ama uyarmıştım sizi, bu oyunu izlemek zorunda değildiniz. Biliyorum sıkıldınız, sıkılacağınızı bilyordum bu yüzden bedava dağıttım biletleri, biletler paralı olsaydı boş koltuklara oynamanın zevkini yaşayacaktım belki ama boş koltuklar yenmiyor işte, boş koltuklar karın doyurmuyor!! Ama sizi temin ederim, bir sonraki oyun çok daha heyecanlı olacak. Üç kuruşluk para hevesi yüzünden ölen insanlar, bir anlık zevk uğruna öldürülenler, düşünemeyenler, düşünen lakin düşünemeyen taklidi yapanlar, envai çeşit entrikalar, Bizans ve Osmanlı saray entrikalarına taş çıkaracak tarzda zekice kurgulanmış cinayetlerle dolu, dopdolu bir oyun sergileyeceğiz sizlere. Kah gülüp kah ağlayacağız. Siz her zamanki gibi oyundan çıkıp iki kelimeyle oyunu özetleyen salakça tespitlerde bulunacaksınız ihtimal.. Ama olsun önemli olan para! Zira içmeliyim sayın seyirciler.. Sarhoş olarak unutmalıyım aptallıklarınızı. Ahh, ilahi aşkı bulmalıyım belki bir kadeh şarapta. Tanrıyla kadeh arkadaşı olsak ya! |