Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Temmuz 2012, 22:18   #1
cashmare
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
radyo bilgilerini sock ile alma

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias .host { return ip } alias .port { return port } alias .sock { return shoutcast } on *:sockopen:$($.sock): { sockwrite -n $sockname GET $+(/ HTTP/1.1) sockwrite -n $sockname Host: $+($.host, :, $.port) sockwrite -n $sockname User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7) Gecko/20040614 Firefox/0.8 sockwrite -n $sockname Keep-Alive: 300 sockwrite -n $sockname Connection: keep-alive sockwrite -n $sockname $crlf } alias radyoal { if $sock(shoutcast) { sockclose $ifmatch } sockopen $.sock $.host $.port } on *:sockread:$($.sock): { var %radyobilgi sockread %radyobilgi echo -a %radyobilgi if (%radyobilgi != $null) { if (*stream title* iswm %radyobilgi) { msg #xx $remove(%radyobilgi,<font class=default>Stream Title: </font></td><td><font class=default><b>,</b></td></tr><tr><td, ) } } }

s.a arkadaşlar yukardaki code ile radyo bilgilerini alıp #xx kanalına yansıtmak istiyorum fakat #xx kanalına stream title : XradyoFm
mesela yukardaki code ile #xx kanalına Sadece xradyofm i yazdırmak istiyorum ama tüm hepsini yazıyor.. yani html kodlarını silmiyor.
bi türlü beceremedim yardımcı olurmusunuz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan