Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Kasım 2012, 19:44   #1
Zen
Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beşamel soslu tavuk ve mantar




Malzemeler

  • 2 adet tavuk göğsü, 1 paker mantar, 2 kaşık un, 2 kaşık tereyağı, göz kararı süt, 1 çorba kaşığı karabiber, tuz, kaşar peyniri


Beşamel soslu tavuk ve mantar Yapılışı

tavuğu küp veya uzun şerit doğruyoruz, tencerede 1 kaşık tereyağı ve temizlenip dörde ayrılmış mantarlarla ve karabiber ve tuzla birlikte soteliyoruz.fırın tepsisise döküyoruz ve üzerine beşamel sos hazırlıyoruz. onun da üzerine rende kaşar ekip 150 derecelik fırında üzeri kızarana dek pişiriyoruz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver