02 Kasım 2012, 19:44
|
#1 |
| Misafir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Beşamel soslu tavuk ve mantar
Malzemeler - 2 adet tavuk göğsü, 1 paker mantar, 2 kaşık un, 2 kaşık tereyağı, göz kararı süt, 1 çorba kaşığı karabiber, tuz, kaşar peyniri
Beşamel soslu tavuk ve mantar Yapılışı
tavuğu küp veya uzun şerit doğruyoruz, tencerede 1 kaşık tereyağı ve temizlenip dörde ayrılmış mantarlarla ve karabiber ve tuzla birlikte soteliyoruz.fırın tepsisise döküyoruz ve üzerine beşamel sos hazırlıyoruz. onun da üzerine rende kaşar ekip 150 derecelik fırında üzeri kızarana dek pişiriyoruz. |
|
| |