| Havuçlu Karnabaharlı Kanepe Tarifi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler
10 dilim arzunuza göre ekmek
8-10 çiçek karnabahar
2 adet havuç
4 çorba kaşığı yoğurt
2 diş sarmısak
3 çorba kaşığı zeytinyağı
Yarım demet maydanoz
Tuz, pulbiber, toz kırmızıbiber
2-4 dal nane Havuçlu ve Karnabaharlı Kanepeler Yapılışı
KARNABAHARI çiğden ince ince kıyın. Havucu rendeleyip karnabaharla karıştırın.Yoğurt, dövülmüş sarmısak, zeytinyağı, kıyılmış maydanoz, pulbiber ve tuzu üzerine ekleyin. Ekmekleri tost makinesinde kızartın. Hazırladığınız karışımı üstlerine paylaştırın. Toz kırmızıbiber serpin. Nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
sofra |