| Cevap: Çocuğa patates artığı dayağı
Okudugumda "vay hayvanoglu vay" dedim ama aklima yasadigim bir olay geldi. Konya'dayim su an ve burada Suriyeli gercekten cok fazla. Arkadaslarla oturup cekirdek citlerkene cocugun biri geldi ve ona da verdik. Sonra bir digeri ve bir digeri. En son para verdim yuruyun gidin alin lan kendinize diye. Birgun de Burger King'de dondurma almak icin bekliyordum meydanda cocuklar -ki bunlar hep grup halinde dolaniyor- etrafimiza dolustu arkadasla abla para, abla bize de al diye. Calisan zar zor cikarmisti disari. Hani muhtacliktan cok cete kurmuslar. Yine baska bir olay. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bi cocuk yanima gelip para istemisti verdim ardindan bir kisi daha geldi sanirim gene verdim biri daha gelince la yuruyun gidin dedim dagildilar. Sonra baktim ileride 2 3 kadinla bulustular. Sonracima baska birgun yine Burgerdayim. Full yiyis anlayacaginiz, neyse. Cocuk gelip abla patatesine yardim edeyim mi dedi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Guleyim mi aglayayim mi bilemedim. Vermedim ama dusunince hala uzulurum. Keske verseydim ama tek kisiyle bitmiyor olay. Ondan duyan gelecekti. Yani bu kadar animdan sonra demem o ki cocuklar cok fena olabiliyor.
Konu Ashriel tarafından (24 Ocak 2015 Saat 02:21 ) değiştirilmiştir.
|