24 Ocak 2015, 01:14
|
#8 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Çocuğa patates artığı dayağı
Çocuğa yapılanı kimse savunmuyor ki, savunmaz da zaten @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], dünyadaki en kötü şey zaten bir çocuğa şiddet uygulamak ama bunun sadece bir olayla sınırlı olmadığı da bir gerçek. Emin ol, buraya getirilip sokağa mahkum edilen insanlara, onları buraya getirenden daha çok halk sahip çıkıyor, isteyen istediği kadar yardım eder, isteyen buna bir sınır koyar bu insanların tercihi, yani bütün sorumluluğu da böyle insanlara yüklemek doğru değil. Onları görünce herkesin şöyle bir vicdanı sızlar ama bu ülkede kaç insan kendine yetebiliyor ki, bir de onlara dilediklerince yardım edebilsin. Sen sadece bu olaya baktığın için tek suçluyu müdür görüyorsun, oysa bu çocuklar her gün aç, her gün susuz, her gün soğukta yalın ayak dolanıyorlar. Yardım edenleri bir kenara bırakınca, yardım etmeyenleri veya edemeyenleri suçlayamayız değil mi? Ülkedeki zenginleri olaya katmıyorum, zaten gelirleri ülkeyi fethetmeye yetecek insanlar yeteri kadar destek olsaydı bugün 10 metrede bir kemikleri sayılan çocuklar görmezdik, o da ayrı bir boyutu. Hükümetin yapması gereken, getirdiği gibi sahip çıkması gerektiğidir, devlet olarak ama daha kendi ülkesindekilere yetemediği için bu olaylar bu kadar göze batıyor, çok normal.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
|
| |