Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mayıs 2016, 17:42   #1
Çevrimdışı
Ebru
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Roka ve Antep fıstığı soslu levrek fileto





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
1 demet roka
100 gr tuzsuz iç Antep fıstığı
4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
1/2 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı karabiber
1-2 diş sarımsak
Limon rendesi
4 adet levrek fileto


Hazırlanışı
Rokayı saplarından ayırarak yıkayın. Fıstıkları sıcak suda bekleterek soyun. Roka, fıstık, zeytinyağı, tuz, karabiber ve sarımsağı robotta çekerek sos hazırlayın, sulandırmak gerekirse az zeytinyağı veya su ilave edebilirsiniz. Levrek filetoları tuzlayın, biberleyin. Kızdırılmış tavaya az zeytinyağı koyun, balıkların her iki tarafını 2-3 dakika pişirin. Pesto üzerine levrek filetolar koyun, üzerlerine taze otlar, limon rendesi ve fıstık serperek servis yapın.

__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet