30 Aralık 2017, 20:09
|
#1 |
| Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Mis gibi irmikli tavuk göğsü püresi
- 50 gr tavuk göğsü
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
- 1/4 kuru soğan
- 1/2 havuç
- 1/2 kabak
- 1/2 çay bardağı irmik
Soğanı yağı yakmadan pembeleştirin, havuç ve kabağı küp küp doğrayıp beraber biraz daha pişirin, üzerine sıcak su ekleyip sebzelerin yumuşamasını sağlayın, biraz kaynadıktan sonra irmiği de ekleyin ve kapağını kapatın. Önceden haşladığınız tavuk göğsünü küçük küçük didin ve hazırladığınız mamaya ekleyin, son olarak robottan geçirin ve biraz soğutup bebişinize yedirin.
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. |
|
| |