Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Temmuz 2018, 01:54   #16
MaviBereLi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sohbetdesin.Com Reklam Terbiyesizliği

Degerli Arkadaslar. Bir rekLam olayi Var dogrudur. Bunu Samet Yani Baskan Bana geldi Ve soyledi. DarK reklam atiyorsunuz diye Ve ben kendisinden İp istedim. direk sorgusuz sualsiz. O ipe zline attim ve oyle bir ipin Olmagini Kendisine gosterdim kendisi dogal olarak inanmadi iptarama istedi ve iptarama da yaptim Onuda gosterdim. Bana kalkmis. Yok Benim Operim sana geldi. O operin bilmem sorunu var cart var cuurt var diye Camur atmaya basladi. Ve ben reklam konusunda. Kendisine. reklam eden kisi Hakkında. Kotu bir sekilde. Argo cumle kurdum Bunuda Kendisi Biliyor gordude Ondan sonra Ben kendisine Zline attim. Bizim Son zamanlarda Sitemizde Güzel bir Web calismasi Yapilmakdadir. Hic Gerek Yokdur reklam atmaya Zaten Sunucumuzda User Sayımız Oldukca Vardir Ama Bu emekle Yapilan Bir calismalardir. Oyle User Calmala degildir. Bu Su Anda Sadece Sohbetdesin.Com Atılan Yanlıs Bir iftiradir. Sadece Atan Sahış Yapmis Oldugu Terbiyesizlikdir. Burda Yorum atmissin Siyahizm Sen ne biliyorsun Ne konusuyorsun O kadar zaman yanımızda gore aldin. Bir kere Olsun gordunmu Bizim reklam attigimizi UstYonetimde bulundun Hic gordunmu Reklam soz Konusu Oldugunu Hemn Sunucudan Ayrilinca Oda kendi isteginle Ayrıldın Biz bile Gondermedik Seni Simdi Bunlari diyorsun.. Sana Yakıstıgı Gibi Davranaya devam et. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sunucu Sahibi. : DarK

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan