Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ekim 2024, 23:55   #3
SpinoZi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tehdit Hakaret ve Emek Hırsızlığı

IF dahil. Görev aldığım sunucularda buna dahildir. Beni tanıyan arkadaşlarım bilirler ki hiç kimseye bu sanal alemde referans olmadım. Yani şu X arkadaş çok iyi şöyle güzel böyle güzel.... Burası sanal alem arkadaşlar. Sen beni şu X kişiye önerdin doğru konuşmuyorsun diyen olursa lütfen yoruma adımı yazıp cevaplasın etiketlesin beni. Şimdi... Gelelim konuya, bu konuda bir mesaj yazma gereği duydum.

Beste arkadaşımız ben X forumda forum sahibi olarak görev alırken bu arkadaşımızda kadromuzda yer almıştır. Kendisiyle muhabbetimiz görev gereği oldu. Regex ile arkadaşlık seviyesinde muhabbetimizde olmuştur. Sorumlu olduğum forumda bize yardım ediyor, teknik konularda da bana yardımcı oluyordu.

Regex,

Bu yazılarımı okuyorsan eğer, İyi oku!
Konumun, rütben, mevkin, görevin, beni ilgilendirmez. Alakadarda etmez. Kim olursan ol. Ne olursan ol... Bu yazdığın yazılar sana aitse, bu resmin içindeki yazı sana aitse sana yazıklar olsun.

Karşındaki kişi kim olursa olsun. Açık ve net. Bakın altını çizerek karşınızdaki kişi kim olursa olsun ister lamer ister fake ister size küfür eden birisi... Kim olursa olsun cevap verdiğin kişi... İster hiç kimsenin sevmediği insan olsun, ister fake birisi olsun, ister düşmanın! Bu sana yakıştı mı?

Bu yazıları yıllar sonra okuyunca ne düşüneceksin? Bakın altını çiziyorum, ister fake! ister lamer! ister admin! ister x kişi! kim olursa olsun. Bu üslup hoş mu?

Bu nedir Regex? Bu kişi sensen resimdeki eğer bu denli rahat ve argo konuşma lüksünü sana kim verdi Regex?

Kendinde bir başkasına bu denli hakaret ve argo cümleler kurmayı kendinde nasıl normal görüyorsun Regex?

Bu yazışmanın sahibi ben değilim de ve de bunu çıkıp buraya buraya ispatla.
Diğer türlü yazıklar olsun Regex.

Sevgili arkadaşlar.

Kimseyi sevmek zorunda değiliz. Herkeslede iyi geçinemeyiz. İnsanlarla sorunumuz olabilir, problemler yaşarız hayatta herşey olur. Her şey biz insanlar için. İmtihan dünyası işte. Bakın sevmediğiniz ve hatta nefret ettiğiniz insana bile bu lamerde olsa kullanıcıda olsa x kişide olsa kim olursa olsun. Hiç kimse bu tür cümleler kurmamalıdır. Sorunun mu var engelle! Problemmi var kadrodan çıkar! Yalancımı konuşma! Ne olursa olsun bu tür uzun uzun cümlelerle argo ve hakaret içerikli mesaj iletmek! Olmadı! Regex. Hiç olmadı! Hayal kırıklığı.... Başka söz söylemek istemiyorum.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver