| Cevap: Kadınlar askere alınmalı mı?
Gönüllülük esasında söylendiği gibi isteyen gidebilir akademik eğitimini alan her kadın , gitmemeleri ise yemediğinden kenarda irade gücünü çene gücü sanan kadınlar gitmezler.
Hükumet 3 çocuk sevdalısı, 20 yaşına gelip evlenmemiş olan bekar kadınları alsınlar, onlar çocuk yapıyor ömrü billahta sorumluluk iradesine sahip askerlik yapmışlarda o çocuklara bakıyor. Erkeğe laf ettikleri kadar kadınlar hangi iradeyi doğum dışında net şekilde gösterebiliyor?
Baba ocağından koca ocağına gidip dünyadan hayattan bi haber o kadar çok kadının hayatın hiçte kolay olmadığını söylemek için sadece doğum yetersiz, iki kitap karıştıran insan doğum dönemindeki hormonel değişimleri erkeklerde de görüldüğünü bilir. Geriye sadece doğum acısı kalıyor ise kadın bir defa erkek hayatı boyunca o acıları yükleniyor maddi ve manevi olarak.
Keşke yapsalar ama tirişkadan hikaye gündem bence
Konu Microsoft tarafından (23 Ekim 2025 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir.
|