Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Kasım 2025, 15:40   #1
_KaCaK_ Doğrulanmış Üye
~ YuzukChat.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mahalum Forum ve AteS'ten Şikayetciyiz..

Bize ait eklentileri kendi formuna yerleştirmiştir. Bize Eklentileri ücret karşılığı yapan ve sade size ait hiçbir forumda olmayacaktır denilmesine rağmen ve sadece belirli bir ücret aldığını beyan eden ( AteŞ ) nikli webmaster işi ile uğraşan ve bizi zor durumda bırakıp eklentilerimizi silmeye kalkan şahsın işlem yapma aşamasında niki forumumuzca uzaklaştırılmıştır. Bazı eklentiler hediyemdir denilmesine ragmen eklenti ekledikçe extralar isteyen ve artık bu eklentilere para verilmeyeceği söylenmesine rağmen kendince eklentileri silme cabası bardağı taşıran son durum olmuştur. Kendisi için Müşteri potansiyeli kazanacağı yerde forumdaki bu tutumsuz davranışı yüzünden artık bizimle çalışmayacaktır. Ödenen 11 bin meblayı görmezden gelip dekontunu sizlere sunmaktayız..

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bizzat Domain Sahibi Blackhorm yani bariş bey ile telefonda gorustum ben forumu Ada ya biraktim O ilgileniyor ben forumdan anlamam WhatsApp a yaz kardesim ben arkadaşlara ileticem dedi bende yazdim gorundugu gibi 2 gundur hiç bi degişiklik yapılmadi.. Bariş Bey in'de Haberi var Ama Arkadaşlar Hiç bi şekilde Bizi Tinlamadi...

Çok Tesekkurler IF yonetimi Onay İçin..

Konu NucLeaR tarafından (10 Kasım 2025 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver