Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Kasım 2025, 22:39   #19
Mys Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mahalum Forum ve AteS'ten Şikayetciyiz..

Gerçekten cok üzücü görseller herşeyi gösteriyor bu illegal konusu açılmadan önce Domain sahibi ile telde görüşüldü durum izah edildi..Biz değişen birşey olmadığı için bu illegali açmış bulunmaktayız..EMEK HIRSIZLIĞI dilden düşmezken hani nerde bu dedikleriniz? Pardonda biz hatalı olsak drek söylemeden konuyu açsak haklıydınız...Ama uslup nedir yol yordam nedir diye bilip işlemleri sırasıyla yaptık..Ama baktıkki görseller ispatlar bile size yetmemiş olacakki hala suçlama moduna geçmek yerine kabullenmeyi seçmiş olsanız dahada insanların gözünden düşmeseniz mi acaba? Ada ben forumunuzda adminlik yaptığımda Emeğe saygısızlık yapanlar için konulara yorum yapmamı istediniz yaptım..Şimdide Gün geldi konu size alenen beyanen iletildi diyemi bu forumu karalama kampanyası ve olanları görmezden gelmek? Ada sana özeline yazacaktım ama engellediğin için yazamadım Oktayın özeline yazdım cvp gelmedi...Ben üzerime düşeni yaptım Görselleri hiçe saymak sizin ayıbınızdır..Biz yapılanları unutmayız unutanlarada hatırlatırız..Düşmanca davranmak yerine akıllı ehli işler yapalım illegal açma konuları açılmasın kimse kimsenin hakkını yemesin yedirenede karsı durmasını bilsin..KIVIRMA İŞLERİNİ BIRAKIP artık dobra olalım baska forumlarda sizin eklentileriniz dolanırken gezin bakın görün dedim hiç BAKTINIZMI? hesap sordunuzmuda şimdi gelip bize hesap soruyorsunuz? Burada profillerine resim koymadan arka planda cevaplar yazanlarada sesleniyorum.. Siz sanalda sanal olarak insanlara yazarsınız biz gerceğiz ve her klavyenin arkasında kelimeleri ölçüp tartmadan yazan herkesin sözü itibar edilmez. Gercek ve tüzel kişiler bizlerin muhattabıdır diğer kişiler konuyu bilmeden yazıp çizer burda herkes herkesi iyi kötü bilir tanır..AteS demişki EKLENTİLERİ HABERİM OLMADAN KULLANIYORSUNUZ Peki bu eklentileri forum acıldıgında kim ekledi? Düzenlemeleri kim yaptı? TABİKİ ATES...Bunu yazarken hangi akla mantığa yazdığınız soruyorum kendi ekleyip parasını aldığı ve almadığı paranın dekontunu atmamıza ragmen inkar edeni konusuyoruz..BİRAZ SİLKELENİN KENDİNİZE GELİN..NE YAPTINIZ NE BULDUNUZ REZİLLİĞİNİZLE KALDINIZ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver