Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Kasım 2025, 22:43   #20
KocaaLi Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mahalum Forum ve AteS'ten Şikayetciyiz..

Regex Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hocam sadece merakımdan bir şey sormak istiyorum, yanlış anlaşılmasın; konu vBulletin olunca ilgimi çekiyor. Malum, vBulletin alanında yaptıklarım ve geçmişim ortada.

Bir önceki mesajınla bu mesajındaki dil kullanımı, cümle yapılarındaki kalite farkı, imlâ ve yazım hataları başta olmak üzere sözcüklerin baş harflerini büyük yazmanıza kadar çok farklı. Konudaki ilk gönderinizi yapay zekâ yardımıyla mı düzelttirdiniz? Eğer öyleyse benim aklıma şu da takılır, acaba konuda yaptım, tasarladım, kodladım diye anlattığı eklentileri de mi bu adam yapay zekâyla klonlattı?

Bunu neden diyorum biliyor musun? İlk mesajında 36 yıldır bu alemdeyim diye bir şey demişsin, 36 yıldır bu alemde olabilmen için 1989 yılında bu alem var olmalıydı. 1998-1999 falan desen yine anlarım da 36 yıldır bu alemdeysen niye biz seni tanımıyoruz? Ben gerçekten bu konuya kadar adını duymadım. Ki vBulletin piyasasında böyle bu şekilde yaptım, kodladım, ettim, tasarladım diyorsan seni tanımama imkanımız yok. Bu foruma üyelik tarihin de 2024, ben bu işi pek anlamadım.

Kodladım, tasarladım dediğin şeyler -senin bile bu mesajında belirttiğin üzere- birisi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in IF için yaptığı IFtagram olayı, diğeri de yıllardır forumhome'a admin panelinden ayın sunucusu, ayın radyosu vs. ayarlamayı sağlayan eklenti değil mi? Onun bir diğer genel forumlar için olan gelişmişini de 2018'de ben yaptım, ben panelinden bir ekran görüntüsü paylaşınca da o dönem husumetli olduğum biri aynısını klonlayıp ücretsiz paylaşmıştı. Benim hiç bu kadar ne sesim çıktı, ne de birilerine 11.000 TL'ye sattım.

Açıkçası yapay zekâ hayatımızı evet çok kolaylaştırdı, kolaylaştırmasına da... Kod bilmeyen adamı yazılımcı, yazı yazamayan adamı şair etti. Onu ne yapacağız hiç bilmiyorum.

Son olarak bir şey söyleyeceğim; aranızdaki anlaşmayı ikinizi de tanımadığım için bilemem, ancak şayet bu anlıkta paylaşılan fotoğrafları ana sayfaya yansıtma ve forumhome eklentilerine 11 bin TL verildiyse gerçekten yazık, günah. İstenilirse bu gece ikisini de yazıp yarına ücretsiz paylaşayım. Bu kadar zor yapılar değil bunlar. Biri konu ID'ye yeni gelen gönderileri çekip ana sayfaya yansıtıyor, diğerinde zaten veritabanı işlemi bile yok; admin panelden ayarladığını forumhome'a ekliyor. Ancak senin ilk mesajında belirttiğin gibi problem çözme, anahtar teslim kurulum durumu varsa; o zaman emeğin değerini veren belirler, birebir uğraş gösterilen iş vardır, 11 bin TL değil; 111 bin TL de talep edilebilir.

Konuda herhangi bir yanın tarafgiri değilim, dolayısıyla ara ara takip edecek olsam da ek bir mesaj yazmayacağım. Haklı taraf kimse, umarım bir neticeye ulaşır.

Regex Yapay Zeka Hayatımızı Kolaylaştırdı Evet Bazılarına Anlatmak İsteyipte Anlatamadıklarımızı Kolaylaştırıyor

Ben 36 Senedir Sanal Alemdeyim Diyorum Sen vBulletin Diyorsun
Ben Adama Sıfırdan Kurulum Yaptım Formu Komple Silip Yeniden Kurdum!

Sen Forumhome den Bahsediyorsun Ne Alaka ?
Ücretsiz Sıfırdan Forum Kuruyorsan Kur Eklenti Yazıyorsan Yaz Benim Ticaretim İle Ne Alaka?
Ben Konu İle Alakalı Birşeyler den Bahsedersen Yada Öğrenmek İstediklerin Varsa Sora Bilirsiniz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver