| Cevap: Şık mı? Rüküş mü? #54
| eiffel65 Nickli Üyeden Alıntı
|
Bu sektörün içindeyim. Yurt dışından aldığımız taleplerin bazıları bu renkte. Tepeden başlıyorum.
Saç kesimi ve tarama şekli giydiği kombine ve yüz yapısına tam uymuş. Gözlükler hoş fakat lila çerçeveli bir gözlükte fena durmaz. Küpenin deseni ile çantanın örgülü sap kısmı uyumlu. Paltonun dış rengi ile astar rengi uyumlu. Palto diyorum çünkü tirençkot dan biraz paltoya evrilmiş. Kimileri bu kombinde üste ceket tercih ediyor. Ayakkabı seçimi gayet hoş. Ayakkabı tokası küpeyle uyumlu. Bu kombinde hasır çanta kullanılmasını tercih ederim bu boyutlar ideal. Lila altına Yeşil ve ya beyaz iyi gider. Hanım efendi yeşil tercih etmiş gayetde uyumlu. Beyaz tercih etse de sırıtmaz. Yarım avuç yüksek bel kumaş pantolon güzel durmuş. Kesimi de gayet iyi. Pantolona kemer taksaydı şayet direkt rüküş olurdu. Pantolonun paçasında yapılan felin dikim genişliği gayet ideal.
Şık
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
@effiel65 senin Fashion consultant bakış açısıyla yaptığın yorumlarını tebrik ediyorum En ince detaylara girip yorumluyorsun süpersin efenim 😊
__________________ En çok kendini, sonra kendine iyi geleni sev.. |