Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Kasım 2025, 13:39   #7
neXus Doğrulanmış Üye
| Herzaman Irc.. |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: BenimMekan - Haksizlik

AnsweR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] da güzel bir noktaya değinmiş. Kurallar açık ve net. Fakat bu durumda bu kural Radius için geçerli olmamış olur. Çünkü ilk madde'de nick ve kanal sorumluluğu kullanıcıya aittir maddesinde Radius bu sorumluluğu yerine getirmemiş oluyor. (sebep ne olursa olsun)

Değerli dostum seni uzun zaman sonra forumda tekrar aktif görmek ne büyük mutluluk. Hoşgeldin öncelikle, uzun zamandır görüşemedik.

Konuyla alakalı bu tarz durumlarda ben duygusal davranmam. Özellikle yorum yapmadan önce sunucuya girip kapıda böyle bir yazı varmı yokmu ona baktım. Genel kuralda böyle bir madde varsa ve bir nick e işlem yapılmışsa buna hak ihlali demem. Çünkü kapıdan girişe kanal ve nick lere müdahale edebiliriz ibaresi konmuş.

Sunucu geneli eklenen kurallar gereği yorumumu yaptım.

Duygusal şekilde yorum yapmak gerekirse, bikere ben ekibimdeki hasta veya ameliyat vs olan birinin nickini zaten düşürmezdim ki düşürmemişliğim çoktur, olduya bana bilgi verip benim unutup düşürdüğüm nick olursada eğer kayıtlanalı 2 3 gün olduysa gene konuşur rica ederim hata benim der alırım nicki.

Ancak kişi nicki almış 1 2 aydır kullanıyo ve kimsenin haberi olmamış, sonradan görmüşsek artık ona geçmiş olsun, yapacak bişey yok , o nick kayıtlayıp 1 2 aydır kullananındır artık.

Tabiki bu benim kişisel ve duygusal yorumum, tıpkı konuya yalnış diyen herkesin yorumu gibi, ancak kural da orda öylece duruyor.

Burda @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim nicki kaç gün kullandı emin değilim ama anladığım kadarıyla oda 1 2 hafta gibi bi süre kullanmış. Ben sunucu içinde bi şekilde orta yol bulunup konunun bu şekilde buraya gelmemiş olmasını dilerdim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver