Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2007, 17:33   #50
Çevrimdışı
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




İzmir'in Buca İlçesi'nde bulunan bir lisede geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,10.sınıf öğrencilerinden T.Ç.,yan sınıfta okuyan kız arkadaşı ile birlikte oldu



Sevişme görüntüleri liseli genci yaktı

İzmir'de kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye giren ve bu anları cep telefonuna kaydeden liseli genç çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.



Olay, İzmir'in Buca İlçesi'nde bulunan bir lisede geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 10. sınıf öğrencilerinden T.Ç., yan sınıfta okuyan kız arkadaşı S.K.'yı ailesinin evde olmadığı bir anda evine çağırdı ve kendisiyle ilişkiye girdi.

HADIM OLMADIĞINI İSPATLADI

Bu ilişki esnasında yaşananları cep telefonunun kamerasıyla kayıt eden T.Ç., görüntüleri kendisiyle 'hadımsın' diyerek dalga geçen arkadaşlarına seyrettirdi.

Kısa süre sonra tüm okul bu görüntüleri konuşmaya başladı ve konu okul yöneticilerinin kulağına kadar gitti. T.Ç.'nin telefonundaki görüntüleri inceleyen okul yönetimi, durumu iki gencin ailesine bildirdi. Bunun üzerine S.K.'nın ailesi, T.Ç.'den şikayetçi oldu.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan T.Ç., çıkarıldığı İzmir Çocuk Mahkemesi'nce tutuklanarak Bergama Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. S.K. ise, ailesi tarafından başka bir okula kaydettirildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet