Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2007, 17:36   #58
Çevrimiçi
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




Üst geçidi kullanmadı, kendisi ve iki torunu öldü!


Zeki GÜNAY- Mehmet BULUT/GAZİANTEP, (DHA)


GAZİANTEP’te hemen yakındaki üst geçiti kullanmak yerine, trafik akışı olan yolun karşısına yürüyerek geçmeye çalışan 80 yaşındaki Fatma Kaya ile torunları 12 yaşındaki Hatice ve 10 yaşındaki Cuma Kurt'a otomobil çarptı. Fatma Kaya ve 2 torunun öldüğü kaza yerindeki çalışmaları izleyen bir kişi de başka bir otomobilin altında kalarak ağır yaralandı.
Kaza, Mezarlık Kavşağı İpekyolu Sani Konukoğlu Bulvarı’nda dün saat 18.30’da meydana geldi. Nizip’in Aşağı Cardak Köyü’ne akraba ziyaretine giden Kurt ailesi, evlerine dönüşte İpek Yolu’nda durdurdukları minibüsten indi. Anne 35 yaşındaki Gülcan Kurt, çocukları 6 yaşındaki Halit ve 8 yaşındaki İbrahim ile üst geçidi kullanmadan yürüyerek yolun karşısına geçti. Arkada kalan babaanne Fatma Kaya da torunları Hatice ve Cuma’nın elinden tutarak karşı tarafa geçmek istedi. Bu sırada yoldan geçen 32 yaşındaki Tuncay İzcikılıç yönetimindeki 27 D 7014 plakalı otomobil Fatma Kaya ile 2 torununa çarptı. Fatma Kaya ile torunlarının öldüğü kazada otomobil sürücüsü İzcikılıç gözaltına alındı.
Ölen çocukların babası Hasan Ali Kurt’un Irak’ta şoförlük yaptığı belirtilirken, Fatma Kaya ile torunları asri mezarlıkta gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.
Bu arada kaza yerinde çalışmalar sürerken biriken kalabalığı izleyen 47 yaşındaki Müslüm Demir'e de plakası belirlenemeyen bir otomobil çarptı. Ağır yaralanan Demir, 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, tedavi altına alındı. Demir’e çarparak kaçan sürücü aranıyor.

MİLLİYET

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet