Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2007, 17:42   #75
Çevrimiçi
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




Seçim startı veren MHP´de yöneticiler halkla bütünleşirken, Çorum´da diğer partilerden istifa eden 800 kişi Milliyetçi Hareket´i seçti.


GENİŞLETİLMİŞ İstişare toplantıları dolayısıyla tüm Anadolu'yu dolaşan MHP yöneticileri önemli mesajlar veriyor.

MHP Çorum İl divan Toplantısı'a da partiye katılımlar damgasını vurdu. Toplantıda, CHP, ANAP, DYP ve BBP'den istifa ederek MHP'ye geçen 800 kişiye 3 Hilalli rozetlerini taktı.


MHP Genel Merkez yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantı adeta MHP'nin iktidar şölenine dönüştü. Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Fatih Mehmet Arslan da "Milletimizin partimize olan teveccühü günden güne artmaktadır. Partimizin kapıları her kesime açıktır'' dedi.



Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanlığı, genişletilmiş İl divan Toplantısı düzenledi. Büyük bir düğün salonu'nda yapılan toplantıya partililer sığmadı. Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'na Genel Merkez Yöneticilerin konuşmacı olarak, MHP Genel başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, MHP MYK Üyesi ve Eski Devlet Bakanı Bekir Aksoy, MHP MYK üyesi ve Eski Devlet Bakanı Şuayip Üşenmez, M.H.P Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Eski Çorum Milletvekili Vahit Kayırıcı, MHP MYK üyesi Sadir Durmez katıldı.

MHP İl ve İlçe Yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantı adeta MHP'nin iktidar şölenine dönüştü. Çorumlu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda MHP'ye ilçelerden büyük katılımlar oldu. Yaklaşık 800 kişinin partilerinde istifa ederek MHP'ye katıldığı gözlenen toplantıda, dikkatleri çeken ise; yapılan katılımlarda CHP'li partililerin ağırlıkta olduğu idi. Toplantıda konuşmalarda yapıldı. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda MHP Genel başkan yardımcısı Mehmet Ekici partililere MHP'nin uygulayacağı Sosyo-Ekonomik politikalardan söz ederek, Ülkenin kurtuluşunun MHP'nin iktidara gelmesi ile mümkün olacağını söyledi.

Zamanında veya erken yapılacak seçimlere MHP'nin hazır olduğundan söz eden Ekici, partililerin yapılacak seçim öncesinden neler yapması konusunda direktifler verdi.


Tek başına iktidara milletimizle yürüyoruz


Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Av. Fatih Mehmet Arslan, AKP'nin tek alternatifinin MHP olduğunu söyleyerek, "Milliyetçi Hareket sizlerle birlikte tek başına iktidara yürümektedir. Sizlerden aldığı güven ile tek başına iktidara emin adımlarla, Türk Milletinden aldığı yetki ile yürüyoruz" dedi.

MHP'ye katılımların ileri ki günlerde de devam edeceğinin sinyalini veren İl Başkanı Arslan, "Milletimizin partimize olan teveccühü günden güne artmaktadır. Bugün yaptığımız 800 yakın bu katılım ileriki günlerde de yapacağımız toplantılar ile devam edecektir.Partimizin kapıları her kesime açıktır. Biz sizlere boş vaad vermeye talip değiliz. Bizler sizleri yönetmeye, bu kötü gidişata dur demeye talibiz. Genel merkezimiz harıl harım çalışmaktadır. Projelerimiz hazır. Modern Lider Ülkü Türkiye'nin inşası bizim iktidara gelmemiz ile mümkün olacaktır." şeklinde belirtti.


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet