Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Şubat 2007, 20:11   #99
Çevrimdışı
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




TBMM Başkanı Bülent Arınç, Kerbela şehitlerini anma törenine katılırken, AKP yönetimi de teşkilatına, Alevilerle özdeş olarak bilinen Aşure Günü etkinliklerine katılma talimatı verdi

AKP yönetimi, Başbakan Erdoğan’ın 2007’yi “İki seçimin birden yapılacğı kritik bir yılö ilan etmesinin ardından Alevi seçmenlere yönelik bir girişim başlattı. Parti yönetimi, Alevilerle özdeşleştirilen Aşure Günü’nü, partililerin yıl içinde kitlesel olarak katılmasının sağlanacağı önemli günler arasına aldı. Bu doğrultuda teşkilata, Alevi nüfusun ağırlıklı olduğu yöreler başta olmak üzere Aşure Günü olarak bilinen güne partililerin kitlesel katılımının sağlanması talimatı verildi.

TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın da bir ilke imza atarak kerba şehitlerini anma törenini katılmasının ardından parti yönetiminin talimatı doğrultusunda AKP teşkilatlarınca Aşire Günü için etkinlik düzenlenmeye başlandı. AKP teşkilatı, özellikle Alevilerin yoğun olarak yaşadığı yerlerde Aşure Günü’nde vatandaşa aşere dağıtacaklar. AKP’li milletvekillerinden de programları çerçevesinde teşkilatların düzenleyeceği Aşure günü etkinliklerine katılmaları istendi.


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet