Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Şubat 2007, 03:02   #153
Çevrimdışı
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




Başbakan her gittiği yerde MHP´yi ve milliyetçiliği eleştirmeyi adet haline getirdi.

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ın, İzmir ve Manisa konuşmalarınının ana konusu yine MHP oldu. Başbakan Erdoğan, sorunları çözme mevkiinde olduğunu unutarak devleti milliyetçileri suçlamaya devam ediyor. Erdoğan, Hrant Dink cinayetinin ardından bunu sık sık tekrarlar oldu.Erdoğan'ın açıklamalarına cevap veren Ülkü Ocakları Genel Başkanı Harun Öztürk, "Başbakan Erdoğan seçimlere az bir zaman kala izlediği politikanın amacı tek başına iktidar olma hedefini gaye edinmiş MHP ve Türk milliyetçilerinin önünü kesmek olduğu açık bir şekilde gün yüzüne çıkmıştır" açıklaması yaptı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Harun Öztürk, Başbakan R. Tayip Erdoğan'ın Türk milliyetçilerine yönelik ifadelerini eleştirdi.

ÖZTÜRK, korkunun ecele faydası olmadığını belirterek AKP'nin ilk seçimde sandığa gömüleceğini vurguladı.''Türk milletinin, geleceğini ve kaderini ipotek altına alma gayretlerinin had safhaya ulaştığı bu dönemde; Erdoğan'ın milliyetçiliği hedef seçmesini'' eleştiren Öztürk Türk milliyetçilerini "kafatası milliyetçiliği" yapmakla suçlayacak kadar cahilleşen Erdoğan, siyaset ahlakından nasiplenmediğini ve ruhunu içten içe kemiren "milliyetsizlik hastalığının" hangi boyutlarda olduğunu bir kez daha göstermiştir" dedi


Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Harun Öztürk, Başbakan R. Tayip Erdoğan'ın Türk milliyetçilerine yönelik ifadelerini eleştirdi.

"Türkiye'nin iç ve dış güvenliğinin gizli ya da açık tehditlere maruz kaldığı, Türk milletinin, geleceğini ve kaderini ipotek altına alma gayretlerinin had safhaya ulaştığı bu dönemde; Türkiye Cumhuriyeti'nin temel niteliklerine, Büyük Türk Milleti'nin birliği, bütünlüğü ve bölünmezliğine, Türk Milleti'nin değerlerini fikrinin ve ülküsünün temeli olarak kabul eden Türk milliyetçiliğine yönelik saldırılar tesadüfle açıklanamaz" diyen Öztürk, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan seçimlere az bir zaman kala izlediği politika ile sınırları zorlama hevesine girmiştir. Bu hevesin amacı da; tek başına iktidar olma hedefini gaye edinmiş Milliyetçi Hareket Partisi ve Türk Milliyetçileri'nin önünü kesmek olduğu açık bir şekilde gün yüzüne çıkmıştır" dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet