Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Şubat 2007, 04:20   #186
Çevrimdışı
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




Belediye Başkanı Metin Tekçe'ye gönderilen zarftan çıkan tozdan 2 kişi zehirlendi. 370 personel hastaneye başvurdu.


Hakkari Belediye Başkanı Metin Tekçe adına gönderilen bir mektup zarfının içinden çıkan tozdan 2 personelin zehirlendiği bildirildi.

Konuyla ilgili Tekçe, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu.
Ankara'nın Demetevlet semtinden postalandığı belirtilen ve gönderici olarak 'Laz Direnci' olarak yazılan mektupla ilgili Cumhuriyet Savcılığı'na müracaat eden Başkan Metin Tekçe, çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kendisinin binada olmadığı bir sırada adına bir mektup geldiğini, zarfı açan personelin içinden çıkan tozdan etkilenerek zehirlendiğini anlatan Tekçe, "İçerisinde hakaret içeren bir notla ne olduğunu henüz bilmediğimiz bir toz bulunan zarfı açan koruma görevlisi Mehmet Atak ile Başkan Yardımcısı İsa Bor, rahatsızlandıkları için Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak kan örnekleri alındı ve tedavilerine başlandı.

Zarfı naylon poşete koyup Cumhuriyet Savcılığı'na götürerek suç duyurusunda bulunduk. Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi görevlileri zarfı teslim aldılar. İçinde bulunan toz, Diyarbakır veya başka bir şehire kriminal inceleme için gönderilecektir" dedi.

Bu arada, olayın duyulmasının ardından Hakkari Belediyesi'nde çalışan 370 personelin Devlet Hastanesi acil servisine başvurduğu belirtiliyor. Maske dağıtılan personele, şap hastalığına karşı koruyucu ilaç verildiği kaydedildi.
(haberturk)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet