Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Şubat 2007, 19:45   #204
Çevrimiçi
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




Tacizin bedeli ‘silikon’ oldu

Göksel YAPAR/ ANTALYA,(DHA)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ANTALYA'da yaşayan Rus manken Olga Tyurina, kendisine tecavüz girişiminde bulunmakla suçladığı bir işadamından, göğüslerine silikon yaptırması karşılığında şikayetçi olmaktan vazgeçti. Sarışın mankenin ‘estetik’ talebi, savcılıktaki ifade tutunaklarına da geçti. 89 olan göğüs ölçüsünün 91 olması için silikon taktırılmasını isteyen Rus manken, özellikle bikini tanıtımlarında büyük göğüslü olmanın şart olduğunu savundu.
Yaklaşık 1 yıldır Antalya'da mankenlik yapan 27 yaşındaki Olga Tyurina, bir tekstil firmasının sahibi olan 36 yaşındaki Ö.D ve ortaklarıyla katalog çekimi görüşmesi yapmak için yemeğe çıktı. Işıklar Caddesi'ndeki bir restoranda akşam yemeği yiyen Olga, bir arkadaşıyla buluşacağını belirterek yemekten erken ayrılmak istedi. Bunun üzerine masadan izin alan evli işadamı Ö.D., Rus mankeni gideceği yere bırakmak istedi. Olga, işadamı Ö.D'nin otomobiline bindi ve Güllük Caddesi'ne doğru ilerlemeye başladılar. Söz konusu yere gelindiğinde otomobili durdurmayan Ö.D., “Seninle özel birşeyler konuşmak istiyorum'' diyerek Kemer Karayolu'na çıktı.
Ö.D'nin yolda kendisine elle tacizde bulunduğunu ve “Birlikte olmak istiyorum, seks yapalım'' dediğini iddia eden Olga Tyurina, bunu kabul etmediğini söyledi.
Karayolunun kenarında park eden Ö.D'nin ilişki teklifini reddettiği için yüzünü yumruklandığını belirten Olga, otomobilden inip o sırada karayolunda seyreden bir başka otomobili durdurarak hastaneye giderek darp raporu aldığını ifade etti. Jandarmaya işadamı hakkında şikayetçi olan Olga, buradaki ifadesinde de yaşadıklarını anlattı. Gözaltına alınan Ö.D. ile manken Olga Tyurina, ifadelerinin ardından savcılığa sevk edildi. Tyurina’dan davadan vazgeçmesini isteyen işadamı, karşılığında hem kendi firmasının, hem de sahiplerini tanıdığı firmaların katalog çekiminde rol vereceğini bildirdi. Bunu kabul etmeyen Tyurina, hastane masraflarının karşılanmasını ve ayrıca estetik yaptırılmasını talep etti. Ö.D., 89 olan göğüs ölçüsünün 91 olması için silikon taktırmak isteyen Olga'nın isteğini kabul eti. Taraflar, savcılıktaki ifadelerinde uzlaştıklarını beyan etti.
Olga'nın savcılıkta söylediği, “Biz kendisi ile uzlaştık. Ben estetik yaptıracağım. Benim hastane masraflarımı karşılayacak. Bu nedenle şikayetimden vazgeçiyorum'' sözleri tutanağa geçildi.
Tekstilci Ö.D. de “Uzlaşmayı kabul ediyorum. Hastane masraflarını karşılayacğım'' yazarak kendi ifadesini imzaladı. Ö.D., ifadesinde, olay gecesi çok sarhoş olduğunu, Kemer yoluna gittiklerini, yolda bira aldığını ve yaşananların büyük çoğunluğunu hatırlamadığını söyledi.
Uzlaşan taraftar savcılıkta serbest bırakıldı.
Bikini tanıtımlarında büyük göğüslü olmanın şart olduğunu belirten Tyurina, bunu işi gereği istediğini söyledi. Sarışın manken, 4 bin 500 YTL tutarındaki silikon operasyonunu önümüzdeki hafta yaptıracağını, 89 olan göğüs ölçüsünü 91'e çıkartacağını belirtti.

MİLLİYET

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet