Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Şubat 2007, 19:46   #205
Çevrimiçi
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




Genç Parti (GP) Genel Başkanı Cem Uzan partisinin Bursa mitinginde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. Uzan, Başbakan Erdoğan'a 'Allahsız adam' dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İşte Cem Uzan'ın Erdoğan'a seslenişi:

"Sizin yollarınızı kestiler, üstlerinizi aradılar ama bizim birbirimize kavuşmamızı engelleyemediler.

59. IMF hükümetinden memnun musunuz? Aldatma ve Kandırma Partisi'nden memnun musunuz? Bu adı benim yakıştırdığımı sanmayın, millet koydu bu adı onlara...

Dokunulmazlığı kaldıramadılar. Kaldırsalar, kabinenin yarısı devleti soymaktan hapse girecek...

Hükümetiz ama iktidar değiliz, diyorlar. Yani bunlar iktidarsız iktidar... Aslında doğru söylüyorlar. AKP hükümet, iktidar IMF.

Bunları bir Genç Parti korkusu sardı ki sormayın. Aslında millet korkusu sardı bunları. Genel başkanları kendi ağzıyla 'bizim tek rakibimiz Cem Uzan ve Genç Parti'dir' diyor. Bu lafın üzerinden iki gün geçmeden, ÇEAŞ ve KEPEZ'i işgal ettiriyor. Senin bu yaptığına eşkiyalık denir.

Bugün ÇEAŞ piyasa değeri 6 milyar dolar eden bir varlıktır.

Ey kalleş adam! Sana ÇEAŞ ve Kepez'i yedirirsem bana da adam demesinler!

Hele hele bu yaptıklarınla millet düşmanı bir IMF düşmanı olduğunu bas bas bağıracağımızı engelleyeceğini düşünüyorsan, sakın ola ki ümitlenme boşuna.

Bak kalleş adam!

Sen ne biçim bir müslümansın be adam... Müslüman haram yemez. Müslüman kul hakkına tecavüz etmez. Senin gözünü korku ve ihtiras bürümüş.

Kalleş adam, sen yoldan çıkmışsın. Sen iflah olmazsın. Sende Allah korkusu kalmamış. Sen Allahsız kişisin. Allahsız herif!...

Aklınca beni yıldıracak, beni sindirecek! Ey kalleş adam, bilesin ki, benim malım da, canım da bu vatana feda!...

Kalleş adam! Beni iyi dinle bak! Bu beyaz gömlek var ya, bu benim kefenim. Hadi gel canımı da al, alabiliyorsan!...

Buradan bütün bürokratlara sesleniyorum. Siyasilerin siyasi emelleri uğruna, size hukuk dışı uygulamalar yaptırmalarına izin vermeyin! Unutmayın ki, sizler bu devletin esas yöneticilerisiniz. Siz hancısınız, onlar yolcu!

Dünyanın hiçbir yerinde zorbalığa ve zulme başvuran iktidar ayakta kalamamıştır. Bunlar da kalamayacaktır. Yazın bir kenara.

Bursa'dan millet adına haykırıyorum. Hırsızlık, usulsüzlük, kanunsuzluk, yolsuzluk, bu ülkeden defolup gidene kadar bıkmadan, usanmadan mücadelemize devam edeceğiz.

Bugün Meclis'te büyük bir çoğunlukla oturan, IMF hükümeti aç kulağını beni iyi dinle... Sana oy vermeyen 30 milyon seçmen adına, oy verdiğine pişman olanlar adına ne diyorum bilir musunuz: Millete verdiğin sözleri yerine getirmezsen, IMF'yi yolcu edemezsen, millete yalan söylemeye ve enayi yerine koymaya devam edersen, vallahi de billahi de o makamı sana zehir ederim..."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet