Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Şubat 2007, 19:51   #220
Çevrimiçi
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




Eski boksör çöpevinde ölü bulundu


Saadet KEFAL/ESKİŞEHİR, (DHA)

ESKİŞEHİR’de eşinden ayrı yaşayan ve psikolojik sorunları olan eski boksör 63 yaşındaki Türkay Erte yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Erte'nin psikolojik sorunların etkisiyle evini çöpeve çevirdiği anlaşıldı.
Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokak’ta kendisine ait evde yalnız yaşayan Türkay Erte’den bir süredir haber alamayan komşuları dün saat 17.00 sıralarında durumu polise bildirdi. Eve gelen polisler Türkay Erte’yi ölü buldu. Erte’nin cesedi Eskişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.
Komşuları, Türkay Erte’nin geçlik yıllarından boksörlük yaptığını, çok sayıda şampiyonlukları olduğunu ve uzun süre de boks hakemliği görevinde bulunduğunu söyledi.
Türkay Erte'nin 5- 6 yıldır eşinden ve iki çocuğundan ayrı yaşadığını, kendisini alkole verdiğini anlatan bir komşusu, “Psikolojik sorunları vardı, tedavi görüyordu. Dışarda topladığı hurda ve çöpleri evinde biriktiriyordu'' dedi.
Bir başka komşusu da Türkay Erte'ye zaman zaman yemek götürdüklerini belirterek, “Kapıyı çaldığımızda açan olmayınca durumdan şüphelinip polisi aradık. Gelen polisler evde cesedini buldu'' dedi.
Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Türkay Erte’nin cesedine otopsi yapılacağı belirtildi.

MİLLİYET

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet