Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Şubat 2007, 19:52   #223
Çevrimiçi
Burak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Türkiye ve Dünyadan Haberler ( 2007 )




KURTLAR VADİSİ TERÖR’ÜN YAPIMCI ŞİRKETİ PANA FİLM’DEN AÇIKLAMA GELDİ!...

Zaman gazetesinin bugünkü nüshasında yer alan Kurtlar Vadisi Terör dizisiyle ilgili haber tamamen gerçek dışıdır ve çok sayıda maddi hata barındırmaktadır. Zaman gazatesinin dün bu haberle ilgili arayan yetkilisine “bu bilgilerin gerçek dışı olduğunu” belirtmemize rağmen cevabımızın haberde yer almaması da bir gazetecilik ayıbıdır.

İŞTE YALANLAR VE GERÇEKLER

Kurtlar Vadisi Terör dizisi ve Pana Film’in, haberde ilan edildiği gibi, bir reklam ajansı yoktur. Dolayısıyla ajans tarafından hazırlanan bir dosya olması da mümkün değilidr. Zaten Pana Film’in böyle bir hizmet ihtiyacı da yoktur.

Çünkü Pana Film’in görevi, diziyi hazırlayıp kanala teslim etmektir.

Dizinin her türlü reklam pazarlama işi, zaten olması gerektiği gibi yayınlandığı kanal tarafından yürütülmektedir. Dolayısıyla reklam çalışmalarından Show TV sorumludur.

Pana Film, yasalara göre reklam seçmek gibi bir hakkı bulunmasa da, prensip olarak ve tercihen, hazırladığı dizilerin reklam kuşağına, hiç bir siyasi partinin reklamının alınmasına sıcak bakmaz.

Bu haber göstermiştir ki, Kurtlar Vadisi adını kullanarak reklam yapanlar listesine, yazık ki şimdi de siyasi partileri katmak isteyenler eklenmiştir.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet